Actorul Adrian Văncică, „Celentano” din Las Fierbinți, nu vrea ca fiicele lui să devină actrițe: „Au jucat într-un episod. E greu în ziua de azi”

Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano din Las Fierbinți, se bucură de succes în viața profesională, însă nu le îndeamnă pe fiicele sale să-i calce pe urme deoarece este o meserie care nu oferă siguranța zilei de mâine.

17 nov. 2021, 11:42
Actorul Adrian Văncică, „Celentano” din Las Fierbinți, nu vrea ca fiicele lui să devină actrițe: „Au jucat într-un episod. E greu în ziua de azi”

Adrian Văncică a devenit cunoscut publicului pentru interpretarea personajului Celentano din „Las Fierbinți”, însă în ciuda succesului pe care l-a înregistrat ca actor, el nu-și încurajează fiicele către această meserie.

Văncică este căsătorit cu Elena, o femeie care îi este alături la bine și la rău și are două fete pe care preferă să le țină departe de lumina reflectoarelor.

Fiicele actorului au jucat într-un episod din Las Fierbinți, însă celebrul lor tată nu le recomandă micuțelor această meserie frumoasă, dar riscantă pentru viața personală.

Viaţa de familie a lui Adrian Văncică (Celentano din Las Fierbinţi). Cum arată şi cu ce se ocupă Elena, soţia lui

„Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. (…) Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a declarat Adrian, într-un interviu acordat pentru Click!

Soția lui Adrian este secretar de paltou, iar munca o solicită destul de mult, potrivit declarațiilor actorului.

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu”, declara Adrian, cu ceva vreme în urmă.

Dacă pe paltoul de filmare și pentru telespectatori este cunoscut pentru replicile pline de umor, situația este cu totul alta atunci când Adrian se află acasă.

Monolog de senzație făcut de Celantano din Las Fierbinți: ”Intri în spital şi, dacă ai noroc să ieşi de acolo, eşti mai bolnav decât ai intrat”

„Umorul e musai să fie acolo, dar în familia mea, eu sunt doar un spectator la umor. Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă, pentru că sunt extrem de amuzante cele două fete ale noastre şi nevastă-mea. Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete, să observ felul cum se raportează la realitate, să le ascult replicile, ironiile. Nu sunt deloc cel mai comic din casă şi nici nu mi-aş permite să fiu”, a declarat Adrian, potrivit ProTV.ro.