Actorul Alexandru Arşinel, afectat de coronavirus: Sunt afectat. Este extrem de trist

Actorul Alexandru Arșinel este afectat de coronavirus, după ce virusul a luat viața unei rude din Suceava, focarul de COVID-19 din România. Celebrul actor a anunțat că această veste l-a întristat profund, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
28 mart. 2020, 09:19
Actorul Alexandru Arşinel, afectat de coronavirus:  Sunt afectat. Este extrem de trist

”Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvala virusul acolo. Este extrem de trist” , a declarat Alexandru Arșinel la România TV.

Citește și: Cum a reacţionat Alexandru Arşinel când a citit ştirea legată de „moartea” sa! „M-a întristat treaba asta”

”Ea și soțul ei au un motel la Sucevița, probabil în vizitele, populația care trece pe acolo. Nu știu, probabil o sa cerceteze” , a povestit actorul.

În ceea ce privește starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel a ținut să menționeze faptul că se simte foarte bine.

”Sunt bine, sunt foarte bine la cei 80 de ani ai mei” , a declarat actorul.

De asemenea, actorul a adresat cuvinte românilor care nu respectă măsura de izolare la domiciliu în această perioadă. Acesta a încercat să explice cât de important este acest lucru.

„Atât vreau să le spun: haideți să trăim! Și pentru asta, haideți să ne ascundem în casă câteva săptămâni pentru a trece peste hopul acesta!”