Actorul american Edward James Olmos va fi recompensat pentru întreaga carieră la Premiile Platino 2017

Actorul american Edward James Olmos, cunoscut pentru rolurile sale din filmul 'Stand and Driver' - pentru care a fost nominalizat la Oscar - și serialul 'Miami Vice', va fi recompensat pentru întreaga carieră la cea de-a 4-a ediție a Premiilor Platino ale cinematografiei hispano-americane care se vor decerna la 22 iulie, la Madrid, relatează EFE.

29 iun. 2017, 09:29
Actorul american Edward James Olmos va fi recompensat pentru întreaga carieră la Premiile Platino 2017

Anunțul a fost făcut de Enrique Cerezo, președintele Entidad de Gestión de Derechos de los Productores Audiovisuales (EGEDA), organizatoare a Premiilor Platino alături de Federación Iberoamericana de Productores Cinematográficos Audiovisuales (FIPCA).

Citeşte şi Sistine Stallone, BOMBĂ SEXY la 19 ANI. Cum arată fiica lui Sylvester Stallone FOTO

Născut în SUA, dar cu ascendență mexicană, Olmos a fost un pionier „latino” în industria cinematografică nord-americană și a fost recompensat cu două Globuri de Aur pentru rolurile sale din ‘The Burning Season’ și ‘Miami vice’, serialul în care l-a interpretat pe locotenentul Castillo, pentru care a primit și un premiu Emmy.

Cea de-a IV-a ediție a Premiilor Platino, considerate premiile Oscar ale cinematografiei hispano-americane, va avea loc la Madrid după ce anul trecut ceremonia s-a desfășurat în localitatea Punta del Est din Uruguay.