Actorul Bruce Willis, numit „ignorant, incoerent şi tâmpit”. Cine a făcut aceste afirmaţii VIDEO

Actorul american Bruce Willis îşi promovează noul său film, "A Good Day to Die Hard/Şi mai greu de ucis", care va avea premieră în mai multe ţări pe 13 februarie.

RomaniaTV.net
07 feb. 2013, 20:00
Actorul Bruce Willis, numit „ignorant, incoerent şi tâmpit”. Cine a făcut aceste afirmaţii VIDEO

Actorul a fost invitat la o emisiune a postului BBC – The One Show – pentru a-şi promova noul film, însă prestaţia sa a fost extrem de criticată, scrie Daily Mail.

Bruce Willis a fost catalogat de telespectatori ca fiind „ignorant, incoerent şi de-a dreptul tâmpit”.

„Mi s-a întâmplat rar să-mi fie milă de Matt şi Alex (n.r. – prezentatorii emisiunii), dar asta a fost o tortură. Au încercat disperaţi să-i pună întrebări prin care să scoată ceva interesant de la el, însă Bruce Willis nu a făcut altceva decât să mormăie şi să fie incoerent”, a scris un telespectator pe forumul emisiunii.

„Au crezut că au apucat pe Dumnezeu de un picior pentru că au adus în emisiune o vedetă de la Hollywood, însă Willis a demonstrat că nu este decât un tâmpit”, este un alt comentariu.

De-a lungul interviului, actorul american s-a limitat la a răspunde monosilabic, de cele mai multe ori fără se se înţeleagă ce spune, singurul lucru ce pare să-i fi trezit interesul fiind denumirea filmului în care joacă.

 El a declarat că titlul este lipsit de sens şi le-a cerut părerea prezentatorilor. „Ce părere v-a făcut titlul? Aţi fost confuzi, nu-i aşa? Nu prea înţeleg. Este o zi bună să mori greu? Nu, încă mă mai gândesc. Este un titlu dificil. „A good day to die hard”? Este ca şi cum: Fă-ţi un sandiş şi hai să mergem la cumpărături, apoi fii greu de ucis. Nu prea are sens”, a spus actorul.

Un alt telespectator l-a numit pe Willis „ignorant”: „A fost o apariţie ruşinoasă şi vreau să-i felicit pe prezentatori care au făcut tot ce-au putut cu un ignorant, căruia nu i-a păsat de nimic”.

Acesta este al cincilea film din seria „Die Hard”, care a apărut în 1988. În această nouă producţie, John McLane (Willis) se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificaţii în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în iţele unei complicate poveşti în care este implicat şi un mafiot rus, tată şi fiu făcând din acest punct tot posibilul pentru a-şi proteja unul-altuia vieţile şi de a elimina pericolul ce ameninţă democraţia.