Actorul care şi-a „împrumutat” vocea personajului Charlie Brown, din serialul de animaţie „Peanuts”, s-a sinucis. Suferea de schizofrenie

Peter Robbins, primul actor care şi-a "împrumutat" vocea celebrului Charlie Brown, din animaţia „Peanuts”, s-a sinucis la vârsta de 65 de ani. Anunţul a fost făcut de familie şi preluat de media internaţionale.

27 ian. 2022, 16:33
Actorul care şi-a „împrumutat” vocea personajului Charlie Brown, din serialul de animaţie „Peanuts”, s-a sinucis. Suferea de schizofrenie
Sursa FOTO: Insider.com

„Vocea” lui „Charlie Brown” din serialul de animaţie „Peanuts” s-a stins săptămâna trecută, după cum a declarat familia lui pentru Fox 5 San Diego, relatează Insider. Acesta fusese diagnosticat cu tulburare bipolară şi cu schizofrenie paranoidă. Robbins nu s-a ferit să vorbească public, în repetate rânduri, despre sănătatea lui mintală.

„Vocea” lui „Charlie Brown” din serialul de animaţie „Peanuts” s-a sinucis

În 2013, Peter Robbins a fost acuzat că a hărțuit-o și a amenințat-o pe prietena lui. Doi ani mai târziu, actorul a fost condamnat la aproape cinci ani de închisoare pentru amenințarea cu moartea a mai multor persoane, printre care și un șerif din San Diego.

Citeste si Fostul gimnast maghiar Szilveszter Csollany, dublu medaliat olimpic, a murit din cauza Covid-19. El era antivaccinist

Am ieșit din închisoare și sunt o persoană mai bună. Sunt mult mai umil și recunoscător că am trecut prin această experiență”, a declarat el, în 2019, când a fost eliberat, potrivit The Independent.

Peter Robbins suferea de tulburare bipolară şi schizofrenie paranoidă

Ulterior, Peter Robbins a început să vorbească despre problemele sale mintale şi le-a recomandat tuturor celor care suferă de tulburare bipolară să o ia în serios, pentru că aceasta afecţiune îți poate schimba complet viața într-un timp relativ scurt. Actorul a dezvăluit că viaţa lui s-a schimbat radical din cauza bolii în doar o lună.

Peter Robbins a intrat în showbiz la vârsta de şapte ani şi a avut diferite apariții sporadice în seriale tv. A mai jucat în anii 60 în cinci producții de televiziune. Ultimul rol l-a avut în 1972, într-un episod din serialul „My Three Sons”.

Citeste si Actorul Louie Anderson, care ne-a fermecat copilăria cu „Viața cu Louie”, a murit la 68 de ani. Suferea de o formă de cancer