Actorul Cornel Palade a vrut să-și părăsească familia pentru o tânără de 27 de ani: „Că am avut o aventură cu cineva nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia”

La vârsta de 60 de ani, Cornel Palade a fost pe punctul de a-şi părăsi familia. Partenerul de scenă al lui Romică Ţociu îşi pierduse capul după o tinerică de 27 de ani.

12 sept. 2023, 10:46

Cornel Palade a fost perceput tot timpul drept un familist convins, dar soţia lui a dezvăluit faptul că nu a fost chiar aşa. În 2013, cei doi au fost la un pas de divorţ, după ce actorul a călcat strâmb.

Recent, în emisiunea lui Denise Rifai, el a fost întrebat dacă s-a lepădat de astfel de vicii. A răspuns, însă, negativ.

„Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea. Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă.(…)

Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(…) Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”, a declarat Cornel Palade în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai, potrivit Kanal D.

Citește și Cum a scăpat Cornel Palade de dependența de jocurile de noroc. „Am fost un mare consumator de păcănele, dar într-o zi m-a luminat Dumnezeu”

Cornel Palade, iertat de soţie după ce a călcat strâmb

Deşi vestea a picat ca un trăsnet asupra ei, Iuliana Palade a ales să-şi ierte soţul de dragul vremurilor trecute.

„Îmi pare rău că au trecut 27 de ani şi nu realizează că nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamăgită, mă aşteptam la o zi frumoasă şi a venit întunericul.

Aştept să se stingă lumina pentru mine. Sunt de câteva luni bune. Nu cunosc persoana, ştiu cum arată, e aproape de vârsta fiică-sii. Chestia e că nu vrea să discute, el mă consideră o persoană incapabilă să gândească. Din nebună şi proastă nu mă scoate, nu are sens să mă jignească în continuare. Atât de mult respect îmi poartă! Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri.

Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi. Chiar dacă se întoarce, ce? Cât credeţi că ţine o cuminţire? Nu e nici prima, nici ultima în 27 de ani. Nu vreau să divorţez, nu are sens, nu, pentru ce? Suntem doi cunoscuţi în aceeaşi casă şi cu asta, basta'”, declara Iuliana Palade în anul 2013, pentru „Poveştiri de noapte”.

Citește și Cornel Palade traversează o perioadă dificilă după ce a rămas fără proiecte. Actorul nu mai are altă sursă de venit în afara pensiei: „Trăiesc ca o plantă. Asta este”

Cornel Palade a infirmat, însă, adulterul şi a ales să răspundă în glumă la întrebarea dacă și-a înșelat soția.

„Foarte bine, înseamnă că sunt băiat adevărat. Ar trebui să recunosc? Nu ştiu… Nu e adevărat, mi-aş dori să am, e la modă acum. Nu ştiu de ce spune asta, întrebaţi-o pe ea. Nu am avut nicio discuţie”, spunea actorul la vremea respectivă.