Actorul Dan Bordeianu s-a CĂSĂTORIT în SECRET

Dan Bordeianu este oficial un om la casa lui. Potrivit WoWBiz.ro, actorul s-a căsătorit recent, atât civil, cât şi religios cu aleasa sa, Teodora, cu care are o relaţie de doi ani şi jumătate.

RomaniaTV.net
13 oct. 2015, 10:06
Actorul Dan Bordeianu s-a CĂSĂTORIT în SECRET

Dacă majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc îşi transformă cele mai importante evenimente din viaţă în adevărate afaceri, iată că mai există şi unii care doresc cât mai multă discreţie.

Printre ei se numără şi Dan Bordeianu, care preferă să se bucure de momentele unice din viaţă, doar cu familia şi prietenii cei mai apropiaţi.

Conform sursei citate, actorul Dan Bordeianu a fost surprins pe picior greşit chiar de un fan de-al său, care a imortalizat momentele şi le-a făcut publice. Astfel, după cununia civilă, Dan Bordeianu, alături de soţia sa, Teodora şi de câţiva membrii apropiaţi ai familiei, s-au îndreptate către Mănăstirea Cernica, unde s-a desfăşurat şi cununia religioasă.

Vă amintiţi de Bianca din „Numai Iubirea”? S-a transformat într-o adolescentă sexy şi se iubeşte cu un pictor

Contactat telefonic de către cei de la WoWBiz, Dan Bordeianu a confirmat zvonurile: „Da, ne-am căsătorit! Am vrut o nuntă în termenii noştri, fără tam-tam, presă şi nebunii, şi aşa ne-a şi ieşit. A fost în familie, un eveniment discret şi atât. Nu am simţit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca material de PR. Au fost toţi ai noştri laolaltă, cununia s-a petrecut la o biserică din Bucureşti, unde merg eu de mai mulţi ani, iar petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. Dupa nuntă am avut o săptămână de miere şi am fugit într-o zonă caldă şi frumoasă. Aici am auzit că a fost cam frig. Pe soţia mea o cheamă Teodora Bordeianu. Munca ei se desfăşoară la birourile unei companii, un brand celebru. Ne cunoaşteam de mai multă vreme, suntem împreună de doi ani şi jumătate şi ideea căsătoriei a venit firesc. Probabil că vor urma şi copii, cum este normal, dar să lăsăm lucrurile să se întâmple în ritmul lor şi să ne bucurăm de ceea ce este acum”.

Citeşte şi  Actorul DAN BORDEIANU, martor la un accident rutier grav în Capitală