Actorul Eugen Cristea a ajuns din nou la spital. Boala dobândită după pandemie

Fostul prezentator al emisiunii "Feriți-vă de măgăruș” are probleme de sănătate. Eugen Cristea suferă de o boală pe care tot mai mulți români începă să o aibă. Este vorba de despresie, o boală neplăcută care s-a amplificat în pandemie.

09 mai 2022, 12:43
Actorul Eugen Cristea a ajuns din nou la spital. Boala dobândită după pandemie
Cum arată Eugen Cristea la 70 de ani

Eugen Cristea  a trecut prin momente grele în pandemie, dar problemele continuă şi după. Îndrăgitul actor a fost internat în spital.

Ce pensii au Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Cum își câștigă existența cei doi actori în pandemie

Eugen Cristea a dezvăluit că recent a avut nevoie de ajutorul medicilor și că a fost internat în spital. Suferința i-a fost provocată de o depresie „nu tocmai plăcută”. Acum, după externare, Eugen Cristea este hotărât să se bucure din plin de viață și să se dedice activităților ce îi aduc fericire și împlinire.

„În urmă cu mai mulți ani aveam drag față de oameni, dar am ajuns să îmi transform acest drag într-o indiferență și pe alocuri, grav fiind ceea ce spun, chiar o ură. Lucrul acesta mă deranjează. Totuși, pentru că am ieșit de curând din spital, în urma unei depresii nu tocmai plăcute, m-am hotărât să nu mai țin seama de nimic și să îmi văd de viața mea, de preocupările mele, de muzica mea, de cărțile mele și de micile mele bucurii, în care întotdeauna găsesc satisfacție”, a mărturisit actorul.Artistul subliniază că nu este nimic grav, ia un tratament și se simte deja mult mai bine: „Uite că îmi este bine, deja a trecut o lună. Continui un tratament, ca să nu se sperie cei care vorbesc despre acest aspect. Nu este nimic grav, dar este un semnal de alarmă de care vreau neapărat să țin seama.”, potrivit ego.ro.

 

EXCLUSIV Actorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu au dat statul în judecată din cauza certificatului verde: „Vrem să mai luăm şi noi câte o haină, un parfum, un deodorant”