Ce pensii au Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Cum își câștigă existența cei doi actori în pandemie

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au început să lucreze la numeroase proiecte dedicate publicului, după ce activitatea lor profesională a fost oprită care odată cu pandemia de COVID-19.

11 nov. 2021, 19:29
Ce pensii au Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Cum își câștigă existența cei doi actori în pandemie

Ce pensii au Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Cei doi actori, care sunt și soți în viața reală, nu stau degeaba și au început să lucreze la numeroase proiecte dedicate publicului.

Ce pensii au Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Cum își câștigă existența cei doi actori

Pandemia de COVID-19 a lovit devastator lumea teatrului, astfel că majoritatea artiștilor au fost afectați. Cristina Deleanu și Eugen Cristea sunt doi dintre cei mai îndrăgiți actori ai României, iar acum își caută diverse activități cu care să își ocupe timpul.

EXCLUSIV Actorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu au dat statul în judecată din cauza certificatului verde: „Vrem să mai luăm şi noi câte o haină, un parfum, un deodorant”

„Ne-am montat amândoi și facem în continuare o serie de lucruri, care sperăm să îi bucure și pe spectatorii și cititorii. Este adevărat că majoritatea artiștilor și-au căutat activități din care să câștige bani. Orice om normal trebuie sa își găsească niște activități ca să reziste unor perioade mai complicate. Noi poate chiar suntem în avantaj, pentru că avem o modalitate de a fi, de a exista, mai variată, în sensul că ne place să citim, să scriem, să ne uităm la filme”, au declarant cei doi la Antena Stars.

„Pe de altă parte, noi suntem pensionari și asta cu sau fără voia noastră, ne face să nu fim tot timpul pe scenă. Noi ne facem de lucru și am jucat în continuare, în particular sau oficial, am făcut-o și este nevoie de asta, să te exprimi, să exiști, să spui ceea ce știi mai bine sau mai rău.Nu ne spunem pensia, dar suntem niște oameni destul se echilibrați din acest punct de vedere. Nu avem mașină, nu avem vilă, nu avem piscină, nu avem pretenții, deci cheltuielile noastre sunt foarte reduse. Lucrurile la noi au stat puțin diferit, datorită unor legi care au apărut înainte și de care beneficiem. Pensiile noastre depășesc 2000 de lei”, au mai spus Cristina Deleanu și Eugen Cristea.