Actorul Florin Piersic îşi şerbează onomastica la Palatul Naţional al Copiilor

De Florii, distinsul actor Florin Piersic a ales să îşi sărbătorească onomastica la Bucureşti, în compania tuturor spectatorilor care îl onorează cu prezenţa la spectacole, alături de cei care prin aplauze îndelungi îi întăresc credinţa şi îi menţin aprinsă dorinţa de a-şi continua traseul cu jocul actoricesc al celor mai reuşite reprezentaţii.

RomaniaTV.net
01 apr. 2014, 10:11
Actorul Florin Piersic îşi şerbează onomastica la Palatul Naţional al Copiilor

Astfel, pe 13 aprilie de la ora 20:00 admiratorii indragitului actor Florin Piersic sunt invitati la Palatul National al Copiilorpentru a-l revedea evoluand alaturi de talentata actrita Medeea Marinescu, in reprezentatia de sarbatoare a celei mai apreciate comedii romantice ale momentului ”Straini in Noapte”, de Eric Assous in regia maestrului Radu Beligan.

Cele doua roluri principale, Pierre si Julietta, jucate pe scenele din Paris de Alain Delon si Astrid Vellon, au fost aduse in Romania de maestrul Radu Beligan in urma cu 5 ani si au fost atribuite celor doi mari actori: Florin Piersic şi Medeea Marinescu. De atunci, piesa de teatru ”Straini in Noapte”, in regia lui Radu Beligan inregistreaza succes urias in toata tara, jucandu-se de fiecare data cu casa inchisa.

Piesa este o comedie romantica cu rasturnari de situatie, minciuna, seductie si o lectie despre cum timpul ne schimba. Pierre este omul care simte ca nu a realizat tot ce si-a propus in viata, iar Julietta este femeia care vrea sa obtina ce isi propune, sa-si recapete o parte din viata pe care a pierdut-o in tinerete.

In „Straini in noapte”, Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care dupa o noapte petrecuta intr-un bar, este condus acasa de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasa si tanara. Ea stie cine este el si tocmai de aceea si-a propus sa-l insoteasca in apartamentul lui, iar el este cel care afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata. Dar pana la dezvaluirea marelui secret, Julietta marturiseste mai intai ca este prostituata si ii cere bani, apoi ca de fapt este reporter si ca face cercetari pentru urmatorul articol, insa aceste intorsaturi de situatie sunt menite sa ne dezvaluie cine sunt cele doua personaje cu adevarat.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet de la Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu ( D’Arte Foto), magazinele EuroGsm, de la casa de bilete a Palatului National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro , la pretul de 80 de ron pentru un bilet.