Actorul Florin Zamfirescu, dezvăluiri şocante despre divorţul de Cătălina Mustaţă: „Mi-a furat şi mi-a vândut maşina”

lorin Zamfirescu a vorbit deschis despre divorțul de Cătălina Mustață. Actorul a declarat că femeia i-a furat mașina și că aveau probleme mari în căsnicie.
Romania TV
25 iun. 2020, 09:25
Actorul Florin Zamfirescu, dezvăluiri şocante despre divorţul de Cătălina Mustaţă:

Noi când ne-am despărțit… Noi am avut mari probleme cam 15 ani din existența noastră în comun mari probleme. 5 ani ne-am înțeles perfect, după care au început problemele, dar mie îmi era deja rușine, ar fi al 3-lea divorț. Dar după mi-am dat seama că eu sunt de vină, că eu am procedat ca maimuțele: am ales mărgica, am ales ciobul care lucește, am ales așa zisa frumusețe imediată.

Eu sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu prieten. Am încercat, nu răspunde la salut, nu de când ne-am despărțit, de când mi-a furat și mi-a vândut mașina. Cred că a făcut un schimb. Ea în final a declarat că toată casa aia e făcută din banii ei. Și i-am spus: da, dar tu ai făcut casa din banii tăi pe terenul meu și știi că terenul înghite casa.

M-am săturat de pământul ăsta. Nu mai am curiozități prea mari. Curiozitatea mea va fi ce va fi pe aici peste 100 de ani, dar eu cred în viața de dincolo și cred că o să aflu”, a declarat Florin Zamfirescu la „Antena Stars’.

Citeşte şi: Pierdere imensă pentru teatrul românesc. Actorul Florin Zamfirescu nu va mai urca pe scenă

Florin Zamfirescu, supărat că şi-a ratat aniversarea

Actorul Florin Zamfirescu spune că a ciocnit şampanie în faţa unui ecran, motiv pentru cere le-a urat românilor „liberate”. „Mai bine v-aș spune cum mi-aș fi dorit că mi-o petrec. Eu aș fi vrut să-mi petrec ziua, dar nu am fost destul de pe fază, la Aeroportul Otopeni, cu mulți musafiri în jurul meu, spunându-le tuturor că vreau să plec în Germania. Plecam la Aeroport cu familia și nu plăteam nici amendă, nici nimic, că acolo se poate. Acasă la mine, nu se poate să stau cu familia„, a declarat Florin Zamfirescu.  

Noi am tot vorbit prin telefoane, prin Zoom, am făcut ședință prin Zoom, am deschis o sticlă de șampanie și am ciocnit prin ecranul tabletei. Am împlinit astăzi 71 de ani. Aș fi vrut să am familia lângă mine, dar nu înțeleg de ce regulile astea sinistre și exagerate pentru că la urma urmei, o mașină e ca o izoletă. Mă urc în mașina mea și mă duc la Călimănești, unde nu mai trăiește nimeni, nici mama.

Și atunci eu de ce nu am voie să merg la mine acasă și să nu intru în legătură cu mine. De ce la Aeroport pot pleca sute de oameni și să stea înghesuiți acolo și eu nu am voie să-mi primesc familia?! Eu nu spun că ei au făcut bine, eu spun că pentru unii e mumă, pentru alții e ciumă. E o discriminare fără nicio logică„, a completat actorul.  

Eu românilor le doresc libertate. Să fim liberi, să nu ni se pună piciorul în beregată, călcâiul în gât, pentru că am stat destul de mult cu piciorul în gât și sunt revoltat. Se distrug sărbători pascale, se distrug toate cele pentru că au unii niște temeri și niște spaime stupide„, a mai spus Florin Zamfirescu. 

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'