Actorul Gerard Butler şi cântăreaţa Miley Cyrus au rămas fără case după incendiile din California

Actorul Gerard Butler a pus pe Instagram imagini cu locuinţa lui din Malibu mistuită de flăcări, în urma incendiilor din California. El le-a mulţumit pompierilor din Los Angeles pentru ajutor. Cântăreaţa americană Miley Cyrus a declarat că este ''devastată'' după ce locuinţa sa a fost mistuită de flăcările care continuă să se extindă în statul California.

RomaniaTV.net
12 nov. 2018, 09:07
Actorul Gerard Butler şi cântăreaţa Miley Cyrus au rămas fără case după incendiile din California

Miley Cyrus le-a dezvăluit fanilor că locuinţa sa se numără printre miile de case distruse de incendiile care au provocat decesul a 31 de persoane în California.

„(Sunt) complet devastată de incendiile care îmi afectează comunitatea. Mă număr printre cei norocoşi. Animalele mele şi dragostea vieţii mele au scăpat tefere; asta e tot ceea ce contează acum. Casa mea nu mai rezistă, însă amintirile pe care le-am trăit cu familia şi prietenii sunt puternice. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a rămas”, a scris pe Twitter vedeta americană care a precizat că transmite ”dragostea şi recunoştinţa” sa tuturor pompierilor şi departamentului şerifului din Los Angeles.

Şi actorul Gerard Butler a publicat pe Instagram imagini cu locuinţa sa din Malibu distrusă. 

31 de oameni au murit în ultimele zile în incendiile care au cuprins California, iar alte aproximativ 230 de persoane sunt date dispărute.