Actorul Iurie Darie a fost externat VIDEO

Actorul a părăsit Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală unde a fost operat în urmă cu 10 zile. Medicii spun că starea lui de sănătate este bună, însă el va reveni la spital peste două săptămâni pentru un control.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 16:04
Actorul Iurie Darie a fost externat VIDEO

Slăbit şi parcă lipsit de reacţii, Iurie Darie a părăsit spitalul alături de soţia sa, Anca Pandrea.

Până la următoarea vizită la spital, „Iura”, aşa cum este alintat marele actor de apropiaţi, va urma tratamentul acasă. Medicii i-au montat un sistem de drenaj care să ajute la eliberarea lichidului ce se acumulase în zona creierului.

„Am vorbit cu o firmă să plătesc, să vină 8 ore zilnic. Peste o lună o să vină să-l vadă din nou. Până atunci sper să meargă pe picioare. O să stau cu el tot timpul cum am stat nemişcată trei săptămâni lângă el”, a spus Anca Pandrea.

Iurie Darie a fost externat în stare, în general, bună. Ameliorat faţă de momentul internării în spital şi în urma intervenţiei chirurgicale efectuate. Urmează o perioadă de recuperare, iar peste 2 săptămâni va reveni la control la dr. Ciubotaru, cel care l-a operat, au spus medicii.

Vineri, actorul va primi o stea pe  Aleea Celerităţilor, dar starea de sănătate nu îi permite să fie prezent la eveniment.