Actorul Marius Manole anunţă că vrea să-şi ia cetăţenie moldovenească şi se declară mândru de preşedintele Maia Sandu

Marius Manole a jucat în două spectacole la Chişinău, iar la una dintre reprezentaţii a avut surpriza ca în sală să se afle şi preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

27 nov. 2022, 18:07
Actorul Marius Manole anunţă că vrea să-şi ia cetăţenie moldovenească şi se declară mândru de preşedintele Maia Sandu

Marius Manole a fost foarte impresionat de prezenţa preşedintelui Maia Sandu, fapt pentru care a anunţat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că va înainta imediat o cerere pentru a îi fi acordată cetăţenia Republicii Moldova.

”Astăzi, bucurie. Spectacol la Chișinau. 2 reprezentații cu “Eu sunt vantul” la minunatul Teatrul Alexei Mateevici. Bucuria reîntâlnirii cu publicul de aici, un public cald și dornic să vadă teatru.

Bucuria zilei însă a fost și mai mare când, în sala de numai 60 de locuri, a intrat o doamnă și s-a așezat discret undeva în rândul 2. La prima vedere am crezut ca este doamna Președinte Maia Sandu.

Dar, imediat mi-am revenit și mi-am dat seama că nu avea cum. Fără SPP, fără tam tam, fara sa se faca mare eveniment mediatic… nu, n-are cum. Doar că ce sa vezi, doamna discretă din rândul 2 era chiar președinta Maia Sandu care și-a cumparat bilet. Am fost invidios pe colegii mei din Basarabia că au norocul ăsta. Să aibă un asemenea președinte.

Citeşte şi: Mama lui Theo Rose face primele declaraţii despre o posibilă nuntă a fiicei sale cu Anghel Damian: „Este incredibil ce se întâmplă!”

Mâine voi înainta cererea de cetățenie, așa că sunt fericit să vă anunț că eu sunt mandru de președintele meu. Mulțumesc Elena Frunze-Hatman, Anatol Durbală, Sorin Militaru, Valentin Strishkov Vitalie Lascu”, a transmis Marius Manole pe Facebook.

Fostul judecător Cristi Danileț a obținut, la rândul său, cetățenia moldovenească în urmă cu câteva zile. Magistratul și-ar dori să urmeze o carieră în domeniul justiției în țara vecină, după ce a fost exclus din magistratură în România, acesta fiind motivul pentru care a obținut cetățenia.

Citeşte şi: Bianca Brad, mărturisiri emoționante despre moartea fetiței sale și despre lupta cu cancerul: ”Mi-am permis să sufăr, să jelesc”