Mama lui Theo Rose face primele declaraţii despre o posibilă nuntă a fiicei sale cu Anghel Damian: „Este incredibil ce se întâmplă!”

Theo Rose (25 de ani) face parte dintr-o familie unită, iar părinții o susțin necondiționat. Nina Diaconu, mama juratei de la ”Vocea României”, a făcut primele declarații despre relația fiicei sale, o posibilă nuntă, dar și despre cel mai frumos eveniment din viața ei: bucuria de a fi mamă.

27 nov. 2022, 17:40
Mama lui Theo Rose face primele declaraţii despre o posibilă nuntă a fiicei sale cu Anghel Damian: „Este incredibil ce se întâmplă!”

Theo Rose trece printr-o perioadă parcă desprinsă din poveşti, urmând să devină mamă peste câteva luni, iar pe plan profesional este pe val, devenind jurat la una dintre cele mai de succes producţii TV, „Vocea României”.

Odată ce ştirea privind sarcina cântăreţei a ţinut prima pagină a tuturor publicaţiilor mondene din ţară, întrebarea de pe buzele tuturor este dacă va urma o nuntă, iar mama artistei, Nina Diaconu, a făcut primele declaraţii pe această temă pentru Click.

„Nu am discutat cu ei despre nuntă, pentru că este strict problema lor. Noi, ca părinți, trebuie să avem mintea deschisă, să gândim deschis, nu mai trăim vremurile care erau acum o sută de ani. S-au schimbat lucrurile, au evoluat, s-au modernizat! Important este ca ei să fie bine. În rest, totul se face în timp și cu calm. Dacă este să fie nuntă bine, dacă nu, asta este, ce e dat de la Dumnezeu o să se întâmple.”, a spus Nina Diaconu.

Citeşte şi: Dan Negru, profesor de jurnalism la Universitatea din București. Ce salariu primește prezentatorul: „Merită, oricât s-ar câștiga”

Mama lui Theo Rose a avorbit în termeni elogioşi despre iubitul fiicei sale, dezvăluind faptul că ea şi familia sa nu au mai întâlnit un bărbat care să se poarte atât de grijuliu şi responsabil cu tânără artistă şi a declarat că îi sprijină pe îndrăgostiţi în toate alegerile pe care le fac.

„Ne bucuram de aceste momente frumoase alături de ei. Este incredibil ce se întâmplă. Theo este bine și se bucură de această perioadă frumoasă din viață ei. Anghel Damian este așa cum nu am mai văzut până acum. Un băiat înțelept, cu un rost în viață, este o persoană caldă și plăcută, este absolut minunat. I-am și zis că este ceva ce nu vezi tot timpul! Pe lângă asta, el este foarte responsabil cu fiica mea. Este ceva ce noi nu am mai văzut. Are grijă de ea să nu se obosească prea mult, să îi fie bine. O iubește și o protejează la fiecare pas.”, a mai declarat Nina Diaconu, pentru sursa citată.

Citeşte şi: Mihai Mitoșeru, dezvăluiri emoționante la trei ani de la la divorțul de fosta soție, Noemi: ”Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva”