Actorul Michael Madsen, arestat pentru maltratarea unuia dintre fiii săi

Michael Madsen, starul seriei "Kill Bill", a fost arestat, vineri, sub acuzaţia de maltratare a unuia dintre fiii săi, avocatul lui spunând că incidentul a fost cauzat de faptul că actorul l-a prins pe acesta fumând marijuana.

RomaniaTV.net
11 mart. 2012, 13:50
Actorul Michael Madsen, arestat pentru maltratarea unuia dintre fiii săi

Actorul a fost arestat la locuinţa sa din Malibu, California, şi i s-a stabilit o cauţiune de 100.000 de dolari.

Potrivit site-ului Tmz.com, specializat în ştiri mondene, copilul nu a avut nevoie de îngrijire medicală.

Avocatul actorului, Perry Wander, a declarat: „(Michael) şi-a găsit fiul fumând marijuana şi au început să se certe când a încercat să-i ia ţigara din mână. Este o chestiune de familie şi Michael cere să i se respecte viaţa privată”.

Madsen are trei fii cu cea de-a treia sa soţie, Deanna Morgan, şi alţi doi băieţi din relaţia cu cea de-a doua soţie, Jeannine Bisignano.

În martie 2011, poliţia americană l-a dat în urmărire pe actorul Michael Madsen, pe numele căruia fusese emis un mandat de arestare, după ce starul american a înregistrat întârzieri considerabile în plata pensiei alimentare pe care o datora celei de-a doua soţii. Actorul nu se prezentase la o audiere unde trebuia să dea explicaţii în legătură cu neplata pensiei alimentare. Absenţa actorului american l-a determinat atunci pe judecătorul însărcinat cu acest caz să îl judece pe Madsen în contumacie. Poliţia californiană a emis apoi un mandat de arestare pe numele actorului, iar cauţiunea a fost stabilită la suma de 26.000 de dolari. Michael Madsen datora atunci celei de-a doua soţii suma de 570.000 de dolari, reprezentând ratele lunare neachitate pentru pensia alimentară şi întreţinerea celor doi fii ai săi.

Printre filmele în care a jucat Michael Madsen se numără „Reservoir Dogs” (1992) şi „Kill Bill” (2003), de Quentin Tarantino, şi „Sin City”(2005), de Frank Miller, Quentin Tarantino şi Robert Rodriguez.