Actor găsit mort în casă. Prima ipoteză este sinuciderea

Raimohan Parida, popular actor din India, a fost găsit mort vineri, în propria casă, în circumstanțe misterioase. Acesta avea vârsta de 58 de ani.

24 iun. 2022, 22:56
Actor găsit mort în casă. Prima ipoteză este sinuciderea

DOLIU in lumea filmului din India, Raimohan Parida a fost găsit mort vineri, în propria locuinţă. Potrivit anchetatorilor, el a fost găsit spânzurat la reședința sa din Prachi Vihar, Bhubaneswar.

Motivul sinuciderii este deocamdată necunoscut. Actorul Siddhant Mahapatra, care a jucat cu primul în mai multe filme, și-a exprimat șocul la vestea morții lui Raimohan.

Doliu imens în lumea artistică! O legendă a muzicii rock a fost ucisă de cancer
„Este greu de crezut că un astfel de actor, care a văzut mai multe suișuri și coborâșuri în viață, se poate gândi să facă așa ceva, deoarece a avut destul succes.”

Acesta s-a întâlnit cu Raimohan și familia lui săptămâna trecută, Mahapatra a spus: „Am avut o interacțiune bună cu Raimohan și a întrebat totul despre familia mea. În timpul conversației noastre, Raimohan nu părea să fie deprimat.”

Născut pe 10 iulie 1963, Raimohan Parida era cunoscut pentru a juca roluri negative în filme. A jucat în peste 100 de filme Odia și bengalezi. Lucrările sale notabile includ filme precum Singha Bahini (1998), Suna Bhauja (1994) și Mental (2014).

Doliu la Hollywood! A murit o legendă a filmului, l-ai admirat în Boogie Nights, Modern Family şi Seinfeld
A primit numeroase premii pentru munca sa în cinema și Jatra, inclusiv Abhinandia Puraskar. Parida este, de asemenea, un beneficiar al premiului Odisha State Film Award.