Actorul şi vedeta de televiziune Gary Collins a decedat la vârsta de 74 de ani

Actorul şi vedeta de televiziune Gary Collins a murit sâmbătă, la vârsta de 74 de ani, la o clinică medicală din oraşul Biloxi, Mississippi, moartea sa fiind provocată de cauze naturale, informează Reuters.

RomaniaTV.net
14 oct. 2012, 17:32
Actorul şi vedeta de televiziune Gary Collins a decedat la vârsta de 74 de ani

Gary Collins fusese internat la clinica medicală din Biloxi cu mai puţin de 24 de ore înainte să fie pronunţat decesul.

Collins şi-a început cariera în 1970, când a apărut în serialul de televiziune „The Sixth Sense”. Ulterior, el a apărut şi în alte seriale precum „JAG”, „Yes, Dear” şi „Tânăr şi neliniştit/ The Young and the Restless”, dar şi în show-ul de televiziune „The New Hollywood Squares”.

Collins a fost şi prezentator al Miss America şi a fost căsătorit cu Mary Ann Mobley, una dintre câştigătoarele acestei competiţii de frumuseţe.

În 1980, a fost prezentator al talk show-urilor „Hour Magazine” şi „The Home Show”.

Gary Collins a jucat în numeroase filme, între care „Crusader/ Cruciatul”, „Life in the Balance/ Avocata”, „Frozen with Fear/ Pericol la domiciliu”, „Family Law/ Familia si legea”, „Jungle Book: Lost Treasure/ Cartea junglei: Mowgli şi comoara”, „Tommy Boy/ Un băiat de milioane”, „Ghosts Can’t Do It/ Şi fantomele iubesc”.

El a fost nominalizat la premiile Emmy de şase ori şi a câştigat o astfel de distincţie în 1983 – pentru cea mai bună gazdă a unui talk show („Hour Magazine”). De asemenea, Collins a primit o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame.