Actorul Tom Sizemore, cunoscut din Saving Private Ryan, a murit din cauza unui anevrism

Actorul american Tom Sizemore, cunoscut mai ales pentru rolul din Saving Private Ryan, a murit la 61 de ani, a anunţat managerul său, potrivit BBC.

04 mart. 2023, 08:29
Actorul Tom Sizemore, cunoscut din Saving Private Ryan, a murit din cauza unui anevrism

Actorul Tom Sizemore, cunoscut din Saving Private Ryan, a murit la 61 de ani. Tom Sizemore se afla în comă după un anevrism cerebral. Managerul său, Charles Lago, a declarat că a actorul murit vineri într-un spital din California.

„Familia Sizemore a fost consolată de sutele de mesaje de susţinere”, a declarat Lago, potrivit BBC.

El a precizat că fiii lui Sizemore sunt devastaţi şi a cerut ca intimitatea lor să fie respectată. Născut în Detroit, Sizemore a obţinut o diplomă de master în teatru înainte de a remarca la Hollywood cu un rol secundar în filmul lui Oliver Stone „Born on the Fourth of July”, în 1989.

Doliu uriaş în lumea sportului. Familia a facut anunţul trist: A suferit un infarct miocardic acut
El a jucat roluri mai importante în drame din anii 1990, precum True Romance, de Ridley Scott, Devil in a Blue Dress, alături de Denzel Washington, şi filmul biografic Wyatt Earp, alături de Kevin Costner.

În filmul premiat cu Oscar „Saving Private Ryan” a jucat rolul loialului sergent Horvath. Sizemore a fost nominalizat la Globul de Aur pentru interpretarea unui mafiot în filmul de televiziune din 1999, Witness Protection.

În autobiografia sa, actorul a scris despre dependenţele de heroină şi metamfetamină.

Sharon Stone, în doliu. Fratele său mai mic a murit după ce a suferit un atac de cord, la vârsta de 57 de ani