Doliu uriaş în lumea sportului. Familia a facut anunţul trist: A suferit un infarct miocardic acut

Potrivit fiicei sale, de 7 ori campion PBA, Emmanuel "Boybits" Victoria a suferit și un atac de cord în urmă cu două săptămâni.

02 mart. 2023, 08:46
Doliu uriaş în lumea sportului. Familia a facut anunţul trist: A suferit un infarct miocardic acut

Legenda baschetului Emmanuel „Boybits” Victoria a murit miercuri după ce a suferit un atac de cord. El avea 50 de ani.

„Cu inima strânsă anunțăm decesul tatălui nostru în urma unui infarct miocardic acut”, au anunțat copiii săi într-o postare pe contul său de Facebook, citat de CNN.

Potrivit fiicei sale, de 7 ori campion PBA, Emmanuel „Boybits” Victoria a suferit și un atac de cord în urmă cu două săptămâni.

Asistentul care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu în ultimele clipe din viaţă s-a sinucis
„A avut un atac de cord pe 14 februarie, mai întâi, și au descoperit infarctul miocardic acut. Apoi a avut un alt atac de cord noaptea trecută”, a declarat Ciaz Victoria.

Fostul fundaș din PBA a jucat pentru RFM și San Miguel. În 2018, el s-a luptat și cu sindromul Guillain-Barré, în care sistemul imunitar al organismului atacă nervii, o afecțiune rară de care și-a revenit ulterior.

Clipe grele pentru regina muzicii pop. Madonna, în doliu după ce fratele ei mai mare a murit
Familia sa a declarat că înmormântarea sa va fi deschisă publicului. „Pentru cei care doresc să îl vadă, priveghiul său va fi la Loyola Memorial Chapels and Crematorium, Sucat, de la 2 martie, joi în jurul orei 10.00, până la 5 martie, duminică în jurul orei 10.00”, se arată în postare.

„Incinerarea sa va avea loc pe 5 martie, duminică, la ora 11.00, tot la Loyola Memorial Chapels and Crematorium, Sucat”, a adăugat acesta.