Actorul Victor Rebengiuc a învins coronavirusul, la vârsta de 87 de ani

Victor Rebengiuc a povestit cum în trecut a fost confirmat cu coronavirus. Actorul nu a avut nevoie de internare în spital și s-a tratat acasă, urmând un tratament.

30 nov. 2020, 08:30
Actorul Victor Rebengiuc a învins coronavirusul, la vârsta de 87 de ani

Actorul Victor Rebengiuc, în vârstă de 87 de ani, care s-a declarat un adept al respectării regulilor de protecţie impuse de autorități, susține că nu ştie de unde a luat virusul. Acesta a avut o formă ușoară,  stând în casă timp de două săptămâni și luând un tratament.

Citește și: Ludovic Orban, despre un lockdown total după alegerile parlamentare: E o minciună gogonată! Economia nu ne permite!

”Mască port toată ziua, doar aici, acasă nu port și nu mă deranjează, n-am deloc niciun fel de impresie neplăcută în legătură cu masca, m-am obișnuit. Port masca și respect măsurile de securitate care s-au luat. Și cu toate acestea, am fost și eu infectat și am stat două săptămâni în carantină. Asta este boala, este un pericol. Nu știu ce se întâmplă. N-am avut o formă gravă, am avut foarte puțin, n-am avut simptome ale bolii. Am stat două săptămâni cuminte în casă, aici, închis, am urmat un tratament care mi-a fost prescris și gata!”, a povestit Victor Rebengiuc, la Digi24.

Actorul Victor Rebengiuc a rămas și cu o experiență din această poveste. Acum, acesta va sta mai mult timp acasă și nu va mai pleca în locurile aglomerate, cum ar fi piețele sau în metrou.

”Nu reprezintă o problemă această perioadă. Am altele pe cap. Mai citesc, mai fac câte o chestie nouă, nu stau spânzurat în casă. Mai merg la policlinică. Nu sunt impacientat de perioada asta de stare urgenţă. Nu mă supăr că stau în casă. Îmi place”, a declarat el pentru News.ro. „Fiecare îşi petrece timpul cum poate şi cu ce îl interesează”, adăuga Victor Rebengiuc.

Victor George Rebengiuc este un actor român de film, teatru, radio, televiziune și voce, care a adus o contribuție importantă la dezvoltarea teatrului și cinematografiei românești. Este cunoscut și ca activist al societății civile