Actorul Zac Efron e posibil să fi contractat o boală letală în timpul filmărilor din Papua Noua Guinee

Aflat în Papua Noua Guinee pentru a filma pentru un reality show, „Killing Zac Efron”, actorul american a contractat o boală ce ar putea fi letală, posibil febră tifoidă, informează Reuters.  

RomaniaTV.net
31 dec. 2019, 10:33
Actorul Zac Efron e posibil să fi contractat o boală letală în timpul filmărilor din Papua Noua Guinee

Ar putea fi vorba despre o infecție bacteriană, posibil febră tifoidă. Ieri starul american scria pe Twitter că s-a întors acasă „pentru a petrece sărbătorile cu familia şi prietenii”. „Sunt recunoscător tuturor celor care au încercat să mă contacteze. Este adevărat că m-am îmbolnăvit în Papua Noua Guinee, dar mi-am revenit repede şi am încheiat trei săptămâni minunate în P.N.G. (Papua Noua Guinee, n.r.)”, a scris Efron.

La rândul său, Glenn McKay, medic la Medical Rescue Group, a declarat pentru publicaţia britanică Daily Telegraph că nu poate oferi informaţii confidenţiale despre pacient, dar a confirmat faptul că „Medical Rescue a transportat un cetăţean american de aproximativ 30 de ani din Papua Noua Guinee în Brisbane, pentru tratament medical”. Tot Daily Telegraph a scris că medicii i-au permis lui Efron să meargă acasă, în Los Angeles, SUA, de Crăciun.

Febra tifoidă este o boală ce se transmite prin alimente şi apă contaminate şi ucide anual între 216.000 şi 600.000 de oameni la nivel mondial.

„Killing Zac Efron” este descris drept un serial de aventuri în care starul „se aventurează în jungla de pe o insulă îndepărtată, periculoasă, pentru a-şi impune numele în istoria expediţiilor”. Seria va fi lansată în aprilie 2020.

Zac Efron, pe numele său adevărat Zachary David Alexander Efron, a debutat înainte de a împlini 20 de ani, cu „Disney High School Musical”, prima serie de filme pentru televiziune care a ajuns şi pe marele ecran, cu trei producţii între 2006 – 2008. 

 

Citește și:

Zach Efron, dezbrăcat şi cu fundul la vedere, în trailerul explicit al celui mai nou film VIDEO