Actriţa Ada Condeescu a născut un băieţel

Actriţa Ada Condeescu a născut a doua oară, de această dată un băieţel. Actriţa a adus pe lume bebeluşul, joi, 26 noiembrie, pe cale naturală. Se simte foarte bine, drept dovadă, la mai bine de 24 de ore de la naştere, este aşteptată acasă de soţul ei şi fetiţa de trei anişori.

27 nov. 2020, 13:19
Actriţa Ada Condeescu a născut un băieţel

Actriţa Ada Condeescu a născut un băieţel. Actriţa a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde îi anunţă pe fani că a avut parte de o naştere fără complicaţii şi urmează să fie externată.

Actriţa Ada Condeescu a născut un băieţel

Fericire pura! Aproape 24 de ore de cand a venit pe lumea noua minune! Băieţelul nostru perfect sănatos şi deja atât de curios! Îi muţumesc medicului meu, Marius Romilă, şi întregii echipe pentru atenţia, devotamentul şi implicarea cu care m-au însoţit în această extraordinară experienţă a naşterii naturale!

Ne simţim perfect, iar în câteva ore vom fi deja acasă!! Yuhuuuu! Încă nu-mi vine să cred!

”, a scris actriţa pe pagina sa de Facebook.

Actriţa Ada Condeescu a născut un băieţel
Ada Condeescu a devenit mamă a doua oară. Actriţa a născut un băieţel.

Citeşte şi: Elena Băsescu a născut prematur: „Sofia a venit cu câteva săptămâni înainte de termen”

Ada Condeescu și regizorul Cătălin Mitulescu, relaţie de zece ani

Cei doi au împreună o fetiță, iar peste câteva luni vor deveni din nou părinți. Actrița a vorbit despre relația cu soțul ei și despre cât de multe învață de la el.

Îmi place foarte mult să învăţ de la el. Îmi place foarte mult când nu mă prind eu de toate, fiindcă în general îmi place să fiu în control, să ştiu tot, dar cu el am văzut că e ok să nu ştiu tot şi el mă poate face să mă prind şi de altele.

În plus, îmi dă o libertate foarte mare şi îmi împinge limitele într-un mod subtil şi special. Mă face să descopăr lucruri frumoase”, adaugă Ada pentru life.ro.

Citeşte şi: Şerban Copoţ, tată a treia oară. Soţia lui, Roxana, a născut o fetiţă

Legat de fetiţa ei, Ada Condeescu spune că nu vrea ca micuţa să se facă actriţă. “Nu vreau ca fiica mea să fie actriță. Vreau să fie mai serioasă, deși nu cred că am vreo șansă. Dacă ar fi să jucăm împreună, ar fi superb, dar pentru ea ar fi mai bine să urmeze alte lumi”, a povestit Ada Condeescu pentru Libertatea.