Elena Băsescu a născut prematur: „Sofia a venit cu câteva săptămâni înainte de termen”

Elena Băsescu se bucură de trei copii sănătoşi, însă puţini ştiu faptul că fiica cea mică a fostului preşedinte a născut prematur. Este vorba despre Sofia, fiica cea mare, care acum are şapte ani. Vedeta a vorbit despre experiența sa de mamă a unui copil născut prematur.

23 nov. 2020, 14:11
Elena Băsescu a născut prematur: „Sofia a venit cu câteva săptămâni înainte de termen”
Elena Băsescu a născut prematur

Elena Băsescu a născut prematur, pentru că a avut o problemă coagulare a sângelui în timpul sarcinii şi chiar dacă a urmat tratament, a avut hemoragie abundentă înainte cu trei săptămâni de data când ar fi trebuit să nască, iar medicii au decis să-i facă cezariană de urgenţă.

Citeşte şi: Elena Băsescu vrea cu orice preţ în parlament. EBA îşi face campanie la sate, printre oi şi vaci şi merge în birturi, pe tocuri FOTO

Elena Băsescu a născut prematur

Cu ocazia Zilei mondiale a copiilor născuți prematur, Elena Băsescu a transmis un mesaj pe reţelele de socializare, povestind experienţa trăită.

Sofia s-a născut cu câteva săptămâni înainte de termen, ne-a facut o bucurie ceva mai devreme. Deci, ştiu cum este să ai un copil născut prematur. Cu atenţie şi îngrijire, el va creşte mare şi sănătos, aşa cum, mulţumesc lui Dumnezeu, s-a întâmplat cu Sofia.

Din păcate, în România, încă există probleme cu privire la dotarea cu echipamente medicale şi există un deficit de resursă umană pe zona personalului medical din zona de neonatologie„, a spus Elena Băsescu despre Sofia, fiica sa cea mare, care acum are 7 ani.

Citeşte şi: Elena Băsescu, dezvăluiri după ce a participat la Masked Singer România: „Tata a fost singurul care a ştiut”

Elena Băsescu, prima pe lista PMP la Constanţa

Fostul europarlamentar Elena Băsescu si actualul vicepreşedinte al CJC, Claudiu Iorga Palaz, şi-au depus vineri candidaturile pentru alegerile parlamentare. Elena Băsescu deschide lista PMP la Constanţa iar Claudiu Palaz pe cea de la Senat.

La ieşirea de la Biroul Electoral Judeţean, cei doi au făcut declaraţii legate de candidatură, Elena Băsescu recunoscând că a fost emoţionată, deşi nu este la prima candidatură.

Să ştiţi că, în momentul depunerii dosarului de candidatură am fost emoţionată. Când spun Constanţa spun acasă, spun portul maritim. Această candidatură este în numele tatălui meu. Îmi doresc să dau şi eu un marinar ţării, pe Traian junior, băiatul meu.

Vă asigur de faptul că, dacă voi ajunge în Parlamentul României vom avea o colaborare bună. Alături de domnul Palaz vom face lucruri bune pentru Constanţa. Voi susţine mai multe proiecte care se adresează familiilor monoparentale. Voi încerca să elaborez un pachet legislativ care să simplifice această birocraţie. Sunt optimistă.”, a declarat EBA, conform Cugetliber.