Actriţa Aimee Iacobescu nu are ce pune pe masa de Crăciun

Una dintre cele mai mari artiste ale României va avea parte de sărbători triste în acest an. Actriţa Aimee Iacobescu nu va avea nici măcar ce pune pe masă în seara de Crăciun.

RomaniaTV.net
20 dec. 2016, 07:44
Actriţa Aimee Iacobescu nu are ce pune pe masa de Crăciun

Actriţa a declarat că toţi banii din pensie se duc pe medicamente. „Mă bucur că pot să le iau şi pe acestea, pentru că sunt foarte costisitoare. Ne mai împrumutăm, mai vindem câte ceva…şi atunci renunţăm la altele. la cheltuielile casei nu poţi renunţa, că te dă afară, aşa că renunţăm la mâncare. La asta renunţ, ca să mă descurc. De Crăciun, o să am pe masă prăjituri şi ceaiuri, cam atât”,  a declarat Aimee Iacobescu la Antena Stars, cu lacrimi în ochi. 

Aimee Iacobescu are o carieră de 45 de ani pe scena Teatrului Național București și pe platourile de filmare, iar la 70 de ani trăiește o dramă. Diagnosticată cu cancer, Aimee Iacobescu plătește lunar pentru tratamentul parțial compensat/gratuit peste 3.000 de lei, respectiv toată pensia și indemnizația destinată actorilor. Singura ei speranță de a se descurca decent este indemnizația de merit viageră, în valoare netă de 3.500 de lei, drept pe care l-a solicitat UNITER de acum doi ani și jumătate.