Actriţa Anca Sigartău, DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre avortul făcut pe vremea comunismului VIDEO

Actriţa Anca Sigartău are o poveste de viaţă incredibilă. Pentru prima dată, aceasta a povestit despre naşterea fetiţei ei. În tinereţe, artista a rămas însărcinată şi a decis să facă avort. La două săptămâni după chiuretaj a aflat că încă este gravidă: avusese gemeni, iar unul dintre fetuşi a supravieţuit. Sonya este astăzi copilul care pentru Anca Sigartău reprezintă o adevărată minune.

08 mart. 2014, 09:42
Actriţa Anca Sigartău, DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre avortul făcut pe vremea comunismului VIDEO

Actriţa Anca Sigartău a rămas însărcinată în perioada comunistă. Pentru că naşterea unui copil în afara căsătoriei reprezenta atunci o ruşine, artista a decis să facă o întrerupere de sarcină, potrivit România TV.

Am profitat de faptul că iubitul meu era student la Medicină şi am avut avut posibilitatea să mă ducă la profesorul lui să fac întreruperea de sarcină. Am făcut întreruperea de sarcină şi la trei săptămâni când m-am dus iaraşi la control îmi spune medicul că sunt gravidă în peste trei luni„, a declarat Anca Sigartău.

În realitate, Anca aştepta gemeni, iar unul dintre fetuşi s-a încăpăţânat să trăiască fără să fie văzut de medici. A fost mai apoi sfătuită să facă şi al doilea avort, pentru că exista riscul ca micuţul să nu se nască sănătos. Însă Anca Sigartău a ştiut că este vorba despre o minune.

În momentul acela am ştiut clar că un suflet trebuie să vină pe pământ şi am hotărât să păstrez copilul. Copiii care vin pe pământ sunt promisiunile din cer, copilul meu s-a născut, iar eu eram mama care după cezariană spunea: „copilul meu are două mâini, două picioare, are creier şi are Dumnezeu mai presus de orice şi se numeşte Sonya„, a mai povestit Anca Sigartău.

Anii au trecut, iar Sonya se pregăteşte acum de nuntă. Anca Sigartău şi-a crescut cei trei copii singură, ea a divorţat de soţul său de origine tunisiană. Deşi i-a fost greu, în fiecare an, de 8 martie a primit cel mai de preţ cadou.”Este cel mai mare cadou pe care l-am primit de la ei, faptul că îmi spun „mama„, că mă întreabă „Mama, ce faci?””, a mai spus actriţa.

În prezent, Anca Sigartău montează mai multe spectacole de teatru, a facut teatru pentru copii şi urcă în fiecare seară, pe scenă, în faţa publicului său.