Actrița Anne Heche, în stare gravă după un accident rutier. Maşina a luat foc după ce a lovit o casă VIDEO

Actriţa Anne Heche este în stare gravă după ce a intrat cu maşina într-o casă din cartierul Mar Vista din Los Angeles. În urma impactului, maşina a luat foc!

06 aug. 2022, 08:54
Actrița Anne Heche, în stare gravă după un accident rutier. Maşina a luat foc după ce a lovit o casă VIDEO
Actrița Anne Heche, în stare gravă după un accident rutier

Actrița Anne Heche, în stare gravă după un accident rutier. Accidentul a provocat un incendiu de proporții în interiorul proprietății de care s-a lovit mașina actriței. Pompierii au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge focul. Actrița a suferit arsuri grave şi a fost dusă la un spital local de paramedicii Departamentului de Pompieri din Los Angeles, în stare critică.

Noi detalii despre familia distrusă într-un accident în Bulgaria. Un parapet rupt pe autostradă i-a fost fatal şoferului. Şotia a rămas fără picioare

Potrivit NBCLA, actriţa cobducea cu viteză pe o stradă rezidențială, iar Mini Cooper-ul albastru a intrat într-o casă cu două etaje din Mar Vista. Ofițerii cred că este posibil ca mașina să fi lovit inițial o bordură și că s-a răsturnat.

Potrivit Departamentului de pompieri din Los Angeles, o femeie a fost găsită în interiorul mașinii, respectiv actrița Anne Heche, şi a fost transportată la spital. „Casa era plină de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta mașina pentru a extrage șoferul. A fost o nebunie”, a declarat un martor ocular pentru NBCLA.

Familie distrusă după un accident în Iaşi. O bară metalică a strâpus portiera. Soţia şoferului a murit

Anne Heche este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Psycho, Donnie Brasco și Cedar Rapids.