Noi detalii despre familia distrusă într-un accident în Bulgaria. Un parapet rupt pe autostradă i-a fost fatal şoferului. Şotia a rămas fără picioare

Soții Silviu Gabriel Ilie și Crina Florinela mergeau în vacanță în Grecia, cu fetița în vârstă de 5 ani. Pe o autostradă din Bulgaria, maşina lor a intrat în derapaj şi s-a lovit de un parapet. O porţiune rupt din parapet a străpuns maşina. Pe şofer l-a ucis pe loc. Şoţia a rămas fără picioare. Femeia se zbate între viaţă şi moarte. Alături de ei în maşină era şi fetiţa lor de doar 5 ani.

03 aug. 2022, 13:48
Noi detalii despre familia distrusă într-un accident în Bulgaria. Un parapet rupt pe autostradă i-a fost fatal şoferului. Şotia a rămas fără picioare

Noi detalii ies la iveală despre accidentul care a distrus o familie din Suceava. Accidentul în care a fost implicată o familie din Ipotești – Suceava, în Bulgaria, s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, puțin după miezul nopții, pe autostradă, la aproximativ 30 de kilometri de Sofia.

Citeşte şi: Tragedie inexplicabilă în Italia. Două surori românce au murit lovite de tren

Familia Ilie plecase cu maşina spre Grecia cu gândul de a se relaxa. În momentul accidentului la volanul autoturismului marca VW se afla Gabriel Ilie. Bărbatul era șofer profesionist de aproximativ 20 de ani, având o experiență foarte ridicată la drumuri lungi.

Surse apropiate familiei au declarat pentru monitorulsv.ro că accidentul s-a produs pe o porțiune de autostradă cu probleme. Mai exact, o balustradă era ruptă, iar în momentul în care suceveanul a pierdut controlul asupra mașinii, autoturismul a intrat în derapaj și s-a izbit, din lateral, de parapetul autostrăzii. O bucata metalică a intrat în mașină, prin dreptul locurilor de față. Șoferul a murit pe loc, iar soției, aflată pe locul din dreapta, balustrada i-a străpuns picioarele.

Citeşte şi: Tânără de 22 de ani, strivită de tramvai în Sectorul 5 al Capitalei. Medicii nu au mai putut să o salveze

Femeia este în stare foarte gravă. Este în comă, intubată, şi i-au fost amputate picioarele.

Fetiţa celor doi a scăpat fără răni grave.

Accidentul este anchetat acum de autorităţile bulgare. De asemenea, apropiații familiei așteaptă la Sofia să poate finaliza procedurile de repatriere ale bărbatului decedat și totodată se pregătesc să vină spre casă cu fetița. Femeia rănită va rămâne internată o perioadă în spitalul din Bulgaria.