Actrița Carmen Tănase ar fi bolnavă de COVID. Declarațiile artistei acum o lună: „Nu mă autoizolez”. Actriţa dezminte

Actrița Carmen Tănase, care s-a manifestat vehement în public împotriva vaccinului, dar și a măsurilor de restricție, s-a infectat cu Sars-Cov-2.

13 oct. 2021, 21:36
Actrița Carmen Tănase ar fi bolnavă de COVID. Declarațiile artistei acum o lună: „Nu mă autoizolez”. Actriţa dezminte

UPDATE; Actrița Carmen Tănase a spus, miercuri seara, pentru Aleph News, că nu este bolnavă de COVID-19, după ce s-a zvonit că s-ar fi infectat cu coronavirus. „Nu este adevărat. Sunt bine. Nu am absolut nimic”, a spus ea.

Ştirea iniţială: Actrița Carmen Tănase, care a militat într-o manieră publică împotriva vaccinării anti-Covid și a măsurilor de restricție, s-ar infectat cu Sars-Cov-2.

Carmen Tănase a declarat în repetate rânduri că purtarea măștii și certificatul verde reprezină un mod de îngrădire a libertății și că va lupta împotriva autorităților.

Mai mult, artista a ţinut un discurs extrem de dramatic în care a blamat persoanele care s-au vaccinat împotriva virusului și care respectă măsurile de restricție, cu toate că numărul cazurilor din România este copleșitor, iar medicii nu mai au loc în spitale nici pentru pacienții adulți dar nici pentru copiii infectați cu Sars-Cov-2.

„Ce ai făcut pentru copilul tău? Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic? „, declara Carmen Tănase despre părinții care s-au vaccinat.

Situația devine critică și în școli. Peste 16 mii de elevi și cinci mii de profesori și angajați în școli, infectați cu COVID!
Un alt derapaj grav al actriței Carmen Tănase a fost atuncu când a declarat că virusul care provoacă Covid nu este atât de contagios, deși incidența în București a ajuns azi la 15,1 la mie, iar în urmă cu o luna, pe 11 septembrie, incidența era 1,37 la mia de locuitori, potrivit DSP.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal – pentru că încă mai pot din punct de vedere legal, şi vorbesc strict în numele meu -, după care, dacă nu se va mai putea şi se va da o lege organică în Parlament, aşa cum s-a dat în Franţa şi în Italia, dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată, asta am să fac”, a declarat actriţa, la Antena 3.