Carmen Tănase, reacţie dură despre restricții. „Dacă îi pui unui câine cârpa aia pe gură, dă cu laba până și-o dă jos. Omul nu mai are instinct”

Carmen Tănase a vorbit,marţi, la emisiunea "Sinteza Zilei", despre regulile pe care autorităţile continuă să le menţină la un an de la izbucnirea pandemiei, atât pentru înmormântarea persoanelor decedate de Covid-19, dar nu numai.

07 apr. 2021, 11:03
Carmen Tănase, reacţie dură despre restricții. „Dacă îi pui unui câine cârpa aia pe gură, dă cu laba până și-o dă jos. Omul nu mai are instinct”

Carmen Tănase, reacţie dură despre restricții.  Actriţa s-a declarat revoltată pentru că oamenii nu mai au instinct şi se supun oricăror reguli impuse.

Carmen Tănase, reacţie dură despre restricții

„Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de oanoare să mai fac parte din această specie. Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și-o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”, a spus Carmen Tănase la Antena 3.

EXCLUSIV. Carmen Tănase, după ce a fost vindecată de Flavia Groşan: „Nu m-am testat niciodată şi nici nu mă vaccinez”

„Despre asta este vorba! Şi ce îi spui copilului dumitale, ce ai făcut dumneta pentru ca viața lui să fie una normală, nu extraordinară, normală. Sunt sărac, nu contează dar sunt liber! Ce ai făcut pentru copilul tău? Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic? Dacă așa vor oamenii, așa să fie! Nu mai este nimeni vinovat! Gata s-a terminat cu vina. Poate să fie e și un crocodil la conducere, dacă noi acceptăm atunci să fie și să ne mănânce pe toți”, a mai declarat Carmen Tănase.