Actriţa Conchata Ferrell a murit la 77 de ani. Era cunoscută pentru rolul Berta din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”

Actriţa Conchata Ferrell, cunoscută pentru rolul menajerei Berta din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men”, a murit la vârsta de 77 de ani, potrivit Variety.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 06:45

Ferrell s-a stins din viaţă marţi, în Sherman Oaks, a confirmat un reprezentant al Warner Bros. Television. Regretata actriţă a fost spitalizată în luna mai şi a petrecut mai mult de o lună la terapie intensivă, unde a suferit un stop cardiac. Ea a fost apoi mutată într-un alt centru de tratament, unde i se făcea dializă şi respira ajutată de aparate.

Într-o carieră care a durat cinci decenii în televiziune și film, Ferrell fost nominalizată de trei ori la Emmy, odată pentru un rol în „L.A. Law” în 1992 și de două ori pentru rolul din „Doi bărbați și jumătate”, relatează Mediafax.

Ferrell a fost, de asemenea, actriță de teatru, câștigând un premiu Drama Desk în 1974.

Colegii din „Doi bărbați și jumătate” au omagiat-o. Jon Cryer și-a amintit de Ferrell ca de „un om frumos” într-o declarație pe Twitter. „Exteriorul dur al Bertei a fost o invenție a scenariștilor. Căldura și vulnerabilitatea lui Chatty au fost atuurile ei reale. Plâng pentru femeia de care îmi va fi dor și bucuria pe care a adus-o atât de mult”, a scris el.

Charlie Sheen a numit-o „un profesionist desăvârșit” și „un prieten autentic”.