Actriţă de 42 de ani, moartă de Covid. Drama artistei părăsită de soţ când era însărcinată în opt luni

Știri triste din lumea divertismentului, Soraya Abdullah Balvas, o frumoasă actriță indoneziană a încetat din viață luni, 1 februarie, răpusă de coronavirus.

02 feb. 2021, 23:16
Actriţă de 42 de ani, moartă de Covid. Drama artistei părăsită de soţ când era însărcinată în opt luni

Soraya Abdullah Balfas, actrița moartă de Covid, s-a născut la Jakarta, la 3 august 1978. Și-a început cariera în lumea divertismentului indonezian din 1996 şi a devenit cunoscută ca urmare a unor roluri în telenovele de succes. Între altele, ea a jucat în populara telenovelă Eclipsa, unde a interpretat rolul Medusei, o femeie cu păr de șarpe. Alte telenovele în care a jucat sunt Ultimele lacrimi, Nu spune dragoste, Fii fermecat și Onoare.

Citeşte şi Actriţă moartă de Covid, la 34 de ani. Şocant, soţul a părăsit-o când ea se afla pe patul de spital

Soraya Abdullah s-a căsătorit cu Marik Guizot, în anul 2000, după care cei doi au divorțat, în 2005. Cuplul avea doi copii, Muhammad Senarai Ikhtiar și Siti Aisyiah Az-Zahra, însă este de subliniat că divorţul s-a produs când Soraya, cunoscută mai mult sub numele de Aya, era însărcinată în opt luni. Despărţirea a marcat-o atât de tare încât ea şi-a pus imediat hijabul, vălul care să-i acopere toată faţa. De altfel, ea a intrat în depresie şi a trebuit să fie internată la o clinică psihiatrică. După aceea ea a aprofundat ştiinţele religioase, ducând o viaţă strictă, în limitele credinţei islamice, după cum scrie presa indoneziană.

Ulterior, în urmă cu câţiva ani, Soraya Abdullah a dezvăluit că s-a căsătorit cu Alaa El Kasaas, un om de afaceri din Egipt, în anul 2017.

Citeşte şi O actriţă celebră a fost găsită moartă în casă. Se pare că s-a sinucis