Actriţă moartă de Covid, la 34 de ani. Şocant, soţul a părăsit-o când ea se afla pe patul de spital

Actriţa indiană Divya Bhatnagar a murit luni, într-un spital din Mumbai, din cauza complicaţiilor cauzate de infecţia cu noul coronavirus. Vedeta avea doar 34 de ani.

07 dec. 2020, 22:24
Actriţă moartă de Covid, la 34 de ani. Şocant, soţul a părăsit-o când ea se afla pe patul de spital

Divya Bhatnagar a fost declarată moartă de Covid după ce nivelul de oxigen din plămâni săi a coborât la nivelul 71, incompatibil cu viaţa. Ea fusese pusă sub ventilaţie artificială şi se afla la terapie intensivă.

Prietenul actriţei, Yuvraj Raghuvanshi, a vorbit în presa indiană și a confirmat veștile triste. „Divya a murit la ora 3 noaptea. Ea fusese mutată la spitalul 7 Hills și suferea de probleme de respirație. Este un mare șoc pentru mine și familia ei. Fie ca sufletul ei să se odihnească în pace”, a spus Yuvraj.

Citeşte şi Actriţa din filmul „Titanic”, găsită moartă în casă

Divya Bhatnagar era o actriţă foarte populară, cunoscută mai ales pentru rolurile din showurile tv Yeh Rishta Kya Kehlata Hai şi Tera Yaar Hoon Main, dar şi pentru cel din comedia neagră 99.

Actorii Devoleena Bhattacharjee și Shilpa Shirodkar şi-au exprimat pe rețelele de socializare consternarea şi durerea pentru pierderea prietenei lor, moartă de Covid.

Presa indiană a scris în urmă cu câteva săptămâni, când actriţa se afla deja în spital, că aceasta a fost părăsită de soțul ei, Gagan, chiar în timp ce ea se lupta să supravieţuiască noului coronavirus. Cei doi se căsătoriseră în decembrie 2019 pe ascuns, Divya neanunţându-şi familia la vremea respectivă.