Actriţa Elvira Deatcu, testată pozitiv cu Covid-19: „Vremurile sunt tulburi, ciudate şi tensionate”

Tot mai multe vedete din România anunţă că s-au infectat cu Covid-19. Printre ele se află şi actriţa Elvira Deatcu, care a declarat, recent, faptul că atât ea, cât şi restul membrilor ai familiei sale au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 18:03
Actriţa Elvira Deatcu, testată pozitiv cu Covid-19: „Vremurile sunt tulburi, ciudate şi tensionate”

Ca să rămânem în «cordialitate cu adevărul», așa cum frumos a spus-o un minunat preot, aș vrea să aflați de la mine, și nu pe alte căi, că vineri, rămânând brusc fără gust și miros, am făcut testul PCR și ieri seară am aflat că testul COVID a ieșit pozitiv pentru toți patru membri ai familiei mele.

Deși mă așteptam, șocul a fost destul de mare! Din fericire, avem o stare bună toți, am făcut evaluarea care se cere într-o astfel de situație și totul este în regulă. Suntem în izolare, firește, și… optimiști că vom trece cu bine peste încercarea asta.

Aveți grijă de voi, de copii, părinți și de bunici. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate și fiecare dintre noi învață în perioada aceasta o lecție nouă despre bunătate, generozitate, fragilitate… Vă doresc sănătate”, a spus Elvira Deatcu în exclusivitate pentru protv.ro.