Actriţa Gal Gadot, „bombardată cu atacuri antisemitice” după conflictul Israel- Palestina. Mesajul care a stârnit controverse

Actriţa Gal Gadot a fost "bombardată cu atacuri antisemitice", în urma unui mesaj pe care l-a postat pe reţelele de socializare. Jurnalişti, activişti şi scriitori s-au arătat indignaţi de cuvintele scrise pe Internet.

13 mai 2021, 12:03
Actriţa Gal Gadot, „bombardată cu atacuri antisemitice” după conflictul Israel- Palestina. Mesajul care a stârnit controverse

Actriţa Gal Gadot, „bombardată cu atacuri antisemitice”. În vârstă de 36 de ani, starul filmelor „Wonder Woman” a publicat miercuri pe Instagram un mesaj, care a stârnit controverse.

Inima mea se frange. Tara mea este in razboi. Imi fac griji pentru familia mea, pentru prietenii mei. Imi fac griji pentru poporul meu. Acesta este un ciclu vicios care dainuie de prea mult timp. Israel merita sa traiasca precum o natiune libera si sigura.

Vecinii nostri merita acelasi lucru. Ma rog pentru victimele si familiile lor, ma rog ca aceste ostilitati de neimaginat sa se incheie, ma rog ca liderii nostri sa gaseasca solutii ca sa putem trai, alaturi, in pace. Ma rog pentru zile mai bune„, a scris actriţa.

În urma mesajului, atât jurnalişti, activisti, cât şi unii fani, s-au arătat deranjaţi pentru comentariile aparent lipsite de percepţie referitoare la violenţele dintre israelieni şi palestinieni.

Citeşte şi: Sediul televiziunii din Palestina a fost bombardat de aviaţia din Israel VIDEO

Actriţa Gal Gadot, „bombardată cu atacuri antisemitice”

Mulţi dintre ei au avut o problemă cu faptul că actriţa a folosit termenul prietenos „vecini”. Gadot, care a efectuat serviciul militar în cadrul Forţelor de Apărare Israeliene, obligatoriu pentru orice cetăţean israelian cu vârsta de peste 18 ani, a fost criticată şi pentru acest lucru, potrivit The Hollywood Reporter.

Declaratia lui Gal Gadot este mult mai grava decat videoclipul lipsit de perceptie de anul trecut. > . Acelasi stat care perpetueaza ocupatia militara, furtul de pamant si epurarea etnica impotriva poporului palestinian. #FreePalestine„, a scris scriitorul şi activistul Aaron Vallely, potrivit Ziare.com.

James Kennedy a spus: „Gal Gadot greseste. Israelul nu este in razboi cu Palestina. Israelul macelareste Palestina. Din nou„.

Jurnalistul Ben Norton a notat: „Multimilionara Gal Gadot, soldat israelian devenit Femeie Fantastica a Hollywood-ului, trimite ganduri neinsemnate si rugi in timp ce regimul israelian de apartheid, pe care il sustine, curata etnic palestinienii si bombardeaza oamenii din Gaza intr-un lagar de prizonieri in camp deschis„.

Redactorul-şef al The New Inquiry, Ayesha A. Siddiqi, a partajat postarea unui scriitor care o critica pe Gadot: „Aceasta este o victorie uimitoare pentru minţile pasive„.

Reporterul Ben Jacobs a remarcat faptul ca Gadot era în trendul Twitter miercuri si a scris că acest trending este „un eufemism interesant pentru ca ea a fost bombardata cu atacuri infame si antisemitice„.


loading...
Partenerii noștri