Actriţa Kathy Lamkin a murit. A apărut în „No Country For old Men” şi „Masacrul din Texas”

Actriţa Kathy Lamkin a murit la 74 de ani, în urma unei maladii, a anunţat agentul său pentru presa americană. Originară din Texas, a devenit cunoscută în filmul „No Country For Old Men”, al fraţilor Cohen.

12 apr. 2022, 11:46
Actriţa Kathy Lamkin a murit. A apărut în „No Country For old Men” şi „Masacrul din Texas”
Actriţa Kathy Lamkin a murit

Actriţa Kathy Lamkin a murit. Era cunoscută de fani din filme de groază pentru rolul din enigmaticul „Tea Lady”, remake al „Masacrului din Texas” (2003) şi „Masacrul din Texas: Începutul” (2006).

Actriţa Kathy Lamkin a murit

Kathy era foarte talentată. A fost un suflet bun şi cineva spiritual. A devenit eternă graţie rolurilor geniale cărora le-a dat viaţă într-o manieră creativă şi atât de unică. A fost un noroc să cunosc o persoană atât de incredibilă”, a indicat agentul său în comunicat.

Filmografia sa conţine şi producţii precum „Waiting for Guffman” (1996), „Viaţa lui David Gale” (2003), „Kiss Kiss Bang Bang” (2005) şi „Cât durează o căsnicie” (2007). Ea a fost foarte activă şi în televiziune, unde a putut fi văzută în „Malcolm”, „Nip/Tuck” şi „Bones”.

Citeşte şi: Actriţa Margarita Lozano a murit la 90 de ani. A interpretat rolul Vitoriei Lipan, din Baltagul

Actriţa Estelle Harris a murit la 93 de ani

Aceasta a interpretat rolul Estellei Costanza, mama lui George, din serialul de succes Seinfeld. „Ea este mama pe care toată lumea o iubește, chiar dacă este o pacoste”, spunea Harris în 1998, pentru Pittsburgh Post-Gazette. După închierea celor nouă sezoane ale serialului, Harris a continuat să apară pe scenă, în roluri de marcă.

Estelle Harris s-a născut în anul 1928, la New York și a crescut într-o suburbie a Pittsburghului. În anul 1950 s-a căsătorit și a renunţat la actorie, dar a revenit când copiii săi aveau să crească. Actrița a îndurerat, prin moartea sa, pe cei trei copii ai săi rămași în urmă, dar și pe apropiați.