Actriţa Liv Tyler va debuta în muzică

Actriţa americană Liv Tyler, fiica rockerului Steven Tyler - solistul trupei Aerosmith -, o ia pe urmele tatălui său, urmând să debuteze în calitate de cântăreaţă.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 17:36
Actriţa Liv Tyler va debuta în muzică

Ea va cânta într-o reclamă realizată de brandul Givenchy în colaborare cu Sony Music Entertainment. Actriţa americană, imaginea parfumului Very Irresistible încă de la lansarea acestuia de casa Givenchy, în 2003, s-a asociat din nou cu acest brand şi cu Sony Music Entertainment pentru a realiza „o confluenţă electrizantă între universul rockului şi cel al parfumurilor”, informează femalefirst.co.uk.

Cântecul ce va fi interpretat de actriţa americană – al cărui titlu nu a fost deocamdată dezvăluit – va fi produs de David Andrew Sitek şi, potrivit presei britanice, s-ar putea înscrie în acelaşi stil muzical abordat de celebrul ei tată, Steven Tyler.

La începutul acestui an, artista americană în vârstă de 34 de ani a declarat că preferă ca parfumul ei „să devină o parte” din ea însăşi şi că nu doreşte să îl schimbe, întrucât îi place atunci când oamenii o recunosc după mirosul acestuia.

Liv Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul „Dincolo de tăcere/ Silent Fall”. Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia „Stăpânul inelelor”.