Actriţa Maria Dinulescu vrea să îşi încerce norocul în SUA

Actriţa Maria Dinulescu vrea să plece să lucreze în SUA unde spune că sunt mai multe şanse pentru o carieră în industria filmului.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 09:54
Actriţa Maria Dinulescu vrea să îşi încerce norocul în SUA

După mai multe roluri refuzate şi oferte prea puţin tentante în filme româneşti, actriţa Maria Dinulescu a luat anul trecut o decizie importantă: îşi va încerca norocul în ţara cu cea mai puternică industrie de cinema şi cel mai evoluat star system.

A aplicat pentru Extraordinary Ability Green Card pentru Statele Unite şi aşteaptă, în acest moment, răspunsul. Tipul acesta de viză este acordat în special artiştilor, oamenilor de ştiinţă cu rezultate notabile sau experţilor din diverse domenii.

„Am aplicat pentru o viză – Extraordinary Ability Green Card pentru U.S. şi mi-am schimbat reşedinţa în Germania. Voi începe foarte curând piesa de teatru „The human Voices”, de Jean Cocteau, la New York, cu regizorul şi profesorul de la Yale University David Chambers. Desigur că voi merge şi la diferite cursuri din universitate, dar abia aştept să iau masterclass-uri, să întâlnesc agenţi, noi şedinţe foto, să iau totul de la capăt”, a declarat Maria Dinulescu pentru Filmreporter.ro.