Actriţa Marinela Chelaru, de urgenţă la spital, în stare gravă: Nu mă simt bine deloc cu inima, m-a tăiat „pe motor”

Vedeta a mers de la spital pentru a cere ajutorul medicilor. Marinela Chelaru a fost operată la inimă în urmă cu ceva timp, iar acum se simte foarte rău. Actrița susține că este într-o stare critică și așteaptă ca medicii să îi facă investigații amănunțite.

22 mart. 2023, 18:34
Actriţa Marinela Chelaru, de urgenţă la spital, în stare gravă: Nu mă simt bine deloc cu inima, m-a tăiat „pe motor”

Marinela Chelaru a ajuns iar de urgență la spital. Actrița are probleme de sănătate grave, iar în ultimele zile s-a simțit rău. Astfel, vedeta a mers de la spital pentru a cere ajutorul medicilor. Marinela Chelaru a declarat cum se simte și cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Marinela Chelaru se află pe patul de spital cu probleme grave de sănătate. A fost operată la inimă în urmă cu ceva timp, iar acum se simte din ce în ce mai rău. FANATIK a vorbit cu ea, iar actrița ne-a recunoscut că e într-o situație critică.

Actrița Marinela Chelaru se afla într-un spital din București. Actrița are mari probleme de sănătate. În urmă cu două zile, ea s-a simțit foarte rău și a fost nevoită să apeleze la intervenția medicilor.

Marinela Chelaru abia se descurcă cu pensia, după 40 de ani pe scenă: „M-am trezit cu o pensie de parcă nu aş fi muncit deloc”

„Am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit foarte bine. De două zile mă simt tot mai rău. Nu mă simt bine deloc cu inima, m-a tăiat `pe motor` și acum am probleme mai tot timpul. De câte ori mă simt rău vin la spital să previn ceea ce ar putea fi și mai rău, nu stau să ajung ca problemele să devină majore. Este greu, foarte greu”, a declarat Marinela.

Problemele ei de sănătate sunt, de altfel, destul de vechi. Marinela Chelaru a suferit o intervenție chirurgicală la inimă în urma cu ceva timp, una dintre artere fiindu-i în locuită cu o venă de la mână. De atunci actrița trebuie să meargă periodic la doctori pentru a-i ține în frâu sănătatea destul de fragilă.

„Sunt nevoită să îmi fac toate investigațiile, nu am ce să fac. M-a luat așa deodată. Aștept să văd ce zic medicii că trebuie să îmi facă și un doppler că e posibil să am niște vase înfundate, asta e, ce să fac”, a mai precizat actriţa.

Marinela Chelaru, ajunsă la spital, nu și-a pierdut voința de a trece peste toate. Astfel, în ciuda tuturor problemelor de sănătate cu care se confruntă, actrița este optimistă și crede ca până la urmă are zile date de Dumnezeu si va reuși să treacă și peste acest chin.

Și, la cei 63 de ani ani ai săi, M. Chelaru sper că își va reveni suficient. Și, probabil, chiar dacă e pensionară, se gândește la modul serios să revină în atenția publicului. Probabil, cu umorul care o caracterizează, a trecut prin suficiente experiențe de viață pe seama cărora ar mai putea face glume.

Marinela Chelaru este una dintre cele mai cunoscute figuri în lumea umorului românesc. Celebritatea ei se datorează grupului Vouă. Actrița, alături de alții, a fondat grupul la începutul anilor 1990. La acea vreme, ea era colegă cu nume grele din lumea actoriei: Maria Buză, Marius Florea Vizante sau Gheorghe Ifrim – primarul Vasile din Las Fierbinți.

Marinela Chelaru, actrița din grupul Vouă, se luptă pentru viața ei cu o pensie umilitoare. La un pas de moarte după operația pe inimă: „Am un venit amărât. Cu ce să trăiești?!”

Din păcate, Marinela Chelaru a uferit, în 2018, un infarct urmat de un edem pulmonar. Aflată la un pas de moarte, actrița a fost salvată, cu greu, de medici. Apoi, după ce, timp de doi ani, a făcut eforturi serioase să se recupereze, a venit pandemia de COVID-19. Aflată în grupa de risc – bolile ei cardiovasculare nefiind tocmai ușaore – Marinela Chelaru a preferat să își petreacă mai tot timpul în casă.

Dispărută din atenția publicului, actrița Marinela Chelaru a avut o apariție plină de zâmbete la emisiunea Chefi la Cuțite. Astfel, în 2021, s-a prezentat în fața chefilor Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Acolo, Marinela Chelaru a dezvăluit că a învățat de mică să gătească și că e fana emisiunii.

„Scena îmi lipsește. Nu mai zic nimic, deja… Asta e. Nu m-am resemnat, dar asta e viața. Nu știu. Am jucat la teatru, am jucat în filme”, a mărturisit Marinela Chelaru, extrem de emoționată, în fața Ginei Pistol, prezentatoarea show-ului de la Antena 1.

Acum trei ani, Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte. A suferit un infarct, iar doctorii au reușit să-i salveze viața în ultima clipă, ea întorcându-se deja pe scenă, alături de membrii grupului umoristic.

Marinela Chelaru a fost convinsă cu greu de doctorița ei să fie operată la inimă, având un diagnostic alarmant, care îi punea viața în pericol.

„A venit doctorița acasă, să mă convingă. A vorbit și cu soțul meu, căruia i-a spus că dacă refuz operația la inimă mă găsește moartă, în pat, lângă el. La inimă sunt trei vene care pompează sânge și care țin inima în mișcare, iar una dintre ele se necrozase, dacă pocnea muream. Dar, am trecut cu bine peste operație’, a mai declarat Marinela Chelaru.

Marinela Chelaru a declarat și ce pensie primește lunar din partea statului, deși a terminat o facultate și întreaga viață a dedicat-o scenei și teatrului.

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”, a mai mărturisit actrița pentru Viva.