Actriţa Monica Davidescu îi cere despăgubiri lui Boby Păunescu după rănile de la picioare de la Pro TV

Boby Păunescu, noul proprietar al studiourile din Buftea, se confruntă deja cu primele probleme. El trebuie să îi plătească despăgubiri actriţei Monica Davidescu, care, în 2013, a dat în judecată firma care producea emisiunea “Dansez pentru tine”, difuzată de Pro TV.

15 feb. 2016, 07:32
Actriţa Monica Davidescu îi cere despăgubiri lui Boby Păunescu după rănile de la picioare de la Pro TV

După ce a cumpărat studiourile din Buftea, Păunescu s-a trezit în mijlocul unui conflict în care nu are nici un amestec, dar pe care e nevoit să îl rezolve.

În timp ce repeta dansul în ploaie alături de partenerul ei, George Boghian, acesta a alunecat şi a căzut peste actriţă, rănind-o grav la picioare. Monica s-a ales cu ligament colateral parţial rupt la piciorul stâng, iar la dreptul cu meniscul rupt, cartilajul desprins şi ligament încrucişat anterior parţial rupt. Au urmat intervenţii chi­­rurgicale şi multe şedinţe de recuperare. În 2013, actriţa a dat în judecată firma care producea emisiunea “Dansez pentru tine”, Media Pro Entertainment România şi a cerut în jur de 20.000 €, reprezentând cheltuielile cu tratamentele ce au urmat accidentului, plus daune morale. 

CITEŞTE ŞI Adelina Pestriţu revine în forţă. UNDE va avea EMISIUNE