Actriţa Patti LuPone o desfiinţează pe Madonna: Este moartă în spatele ochilor. Ucide filmul

Starul de pe Broadway a criticat şi nominalizarea Madonnei la Globurile de Aur pentru rolul Eva Peron din filmul "Evita" (1996), partitură jucată de LuPone în 1979.

11 mai 2017, 11:02
Actriţa Patti LuPone o desfiinţează pe Madonna: Este moartă în spatele ochilor. Ucide filmul

Premiată cu Grammy şi recompensată cu mai multe nominalizări la premiile Emmy, LuPone a spus în emisiunea „Watch What Happens Live With Andy Cohen”: „Este o artistă minunată pentru ceea ce face, dar nu este actriţă. Este moartă dincolo de ochi (…) Madonna ucide filmul”.

În aceeaşi emisiunea ea a povestit că, la momentul întâlnirii cu vedeta americană, Madonna i-a spus: „Sunt mai înaltă decât tine”. A fost singurul lucru pe care i l-a adresat, a precizat LuPone.

Citeşte şi Madonna revine asupra ideii de a arunca în aer Casa Albă: „A fost o metaforă”

„Nu ar trebui să fie în niciun film sau pe scenă (teatru, n.r.)”, a mai spus Patti LuPone despre Madonna.

Născută pe 21 aprilie 1949, în Northport, Long Island, Patti LuPone este actriţă şi câmntăreaţă. A jucat în filme de televiziune, seriale şi lungmetraje de televiziune, precum şi în musicaluri. A fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul din serialul „Frasier” şi pentru emisiunea „The Song Spinner” (1995), iar în 2009 a fost distinsă cu două premii Grammy la categoriile „Best Classical Album” şi „Best Opera Recording”, pentru „Rise and Fall of the City of Mahagonny” (2007).