Actriţa Tara Reid, spitalizată de urgenţă în Franţa

Actriţa americană Tara Reid a fost internată de urgenţă la o clinică din oraşul francez Nisa, unde a fost diagnosticată cu pancreatită acută, informează site-ul TMZ.com.

RomaniaTV.net
21 iul. 2012, 12:43
Actriţa Tara Reid, spitalizată de urgenţă în Franţa

Potrivit unor surse, actriţa americană a fost internată în urmă cu câteva zile şi va rămâne o vreme în acea clinică până va începe să se simtă mai bine.

Aceleaşi surse spun că afecţiunea cu care a fost diagnosticată Tara Reid nu este o maladie care ar putea să îi pună viaţa în pericol. Pancreatita acută este o afecţiune care induce stare de vomă, ameţeală, diaree şi febră.

Într-o fotografie realizată joi şi postată pe site-ul TMZ.com, actriţa americană este surprinsă în timp ce se plimba prin Nisa, cu mâinile încrucişate în zona stomacului şi cu o expresie îngrijorată pe chip.

Potrivit unor surse, Tara Reid se află în această perioadă în vacanţă şi a fost văzută la o petrecere pe un iaht ancorat în largul oraşului Saint Tropez şi participând activ la viaţa de noapte de pe Croazetă cu câteva zile înainte de a fi internată.

Tara Reid este o actriţă americană în vârstă de 36 de ani, care s-a remarcat în filmele din seria „Plăcintă americană”, dar şi în câteva lungmetraje bine primite de criticii de specialitate, precum „Legendele oraşului” şi „Marele Lebowski”.