Actriţa Ursula Andress, cea mai celebră fată Bond, sărbătorită la Berna

Ursula Andress, una dintre cele mai celebre fete Bond, a fost sărbătorită cu o gală organizată la Berna, sâmbătă seară, la care a participat un invitat surpriză, şi anume Roman Polanski, transmite AFP.

RomaniaTV.net
04 nov. 2012, 11:09
Actriţa Ursula Andress, cea mai celebră fată Bond, sărbătorită la Berna

Prezenţa regizorului franco-polonez a fost păstrată secretă, el fiind unul dintre ultimii care au călcat pe covorul roşu al evenimentului, după cum a constat un fotograf al agenţiei France Presse, scrie agerpres.ro.

Imaginea actriţei elveţiene în bikini, purtând un cuţit de scafandru la centură, constituie una dintre cele care sunt imediat asociate cu epopeea cinematografică a spionului Majestăţii Sale, ce a împlinit de curând o jumătate de secol.

Ursula Andress avea 26 de ani când a interpretat-o, în 1962, pe Honey Ryder în ‘Dr. No’, prima peliculă din această sagă cu încasări la nivel mondial de peste 5 miliarde de dolari (3,8 miliarde de euro) până în prezent.

Actriţa s-a născut, la 19 martie 1936, în localitatea Ostermundigen din cantonul Berna, capitala elveţiană dorind să-i aducă un omagiu cu prilejul unei gale la care au participat circa 260 de invitaţi.