Actriţa Verónica Forqué, una dintre „fetele lui Almodovar”, s-a sinucis

Poliţia Naţională a fost cea care a găsit cadavrul şi o sursă din anchetă a confirmat pentru EFE că actriţa s-a sinucis. 

13 dec. 2021, 16:13
Actriţa Verónica Forqué, una dintre „fetele lui Almodovar”, s-a sinucis

Actriţa spaniolă Verónica Forqué, una dintre „fetele lui Almodovar”, a fost găsită decedată la domiciliul din Madrid. Serviciile de urgenţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, scrie presa spaniolă.

Actriţa, care tocmai împlinise 66 de ani pe 1 decembrie, a participat până acum câteva săptămâni la un concurs culinar la RTVE „MasterChef Celebrity 6”.

Poliţia Naţională a fost cea care a găsit cadavrul şi o sursă din anchetă a confirmat pentru EFE că actriţa s-a sinucis.

O persoană a sunat la 112 la ora 12:49 pentru a anunţa o tentativă de suicid pe strada Víctor de la Serna, domiciliul actriţei Verónica Forqué. La reşedinţă s-a deplasat personal medical care a confirmat decesul actriţei.

Verónica Forqué nu a ascuns niciodată că suferă de depresia care i-a provocat retragerea de la ultima ediţie „MasterChef Celebrity”. Chiar actriţa afirma că a abandonat concursul pentru că „nu mai puteam, corpul meu a spus ajunge”.

A murit scriitoarea Anne Rice, autoarea celebrelor cărți ”Interviu cu un vampir” și ”Cronicile vampirilor”
Verónica Forqué este fiica regizorului şi producătorului José María Forqué şi a scriitoarei Carmen Vázquez-Vigo, sora regizorului Álvaro Forqué (1953-2014) şi nepoata muzicianului şi compozitorului José Vázquez Vigo.

Câştigătoare a patru premii Goya, două Sant Jordi, trei Fotogramas de Plata şi recompensată la festivalurile de la Valladolid şi Málaga, Verónica Forqué (născută la Madrid, în 1955) a fost una dintre „fetele lui Almodóvar” în filme precum „¿Qué he hecho yo para merecer esto?”, „Matador” şi „Kika”, şi a lucrat şi cu regizorii Fernando Colomo, Manuel Gómez Pereira, Manuel Iborra şi Joaquín Oristrell.

Lars Hoegh, legendarul fotbalist din Danemarca, a murit la vârsta de 62 de ani
De asemenea, a mai colaborat cu regizorii Fernando Trueba, Pilar Miró, José Luis García Berlanga, Jaime de Armiñán şi Antonio Mercero.

A jucat şi teatru: „Divinas palabras”, „Shirley Valentine”, „El sueño de una noche de verano”, „Doña Rosita la soltera”, „El zoo de cristal” sau „Ay, „Carmela!”.