Actriţa Violeta Andrei a murit în spital, în urma accidentului de acum 10 zile

Tânăra actriţă Violeta Andrei a murit marţi dimineaţă pe patul de spital după ce a fost rănită grav într-un accident rutier produs în urmă cu 10 zile. Accidentul a fost produs din cauza vitezei şi a neatenţie celui care conducea maşina în care se afla şi tânăra. Violeta Andrei împlinise 22 de ani chiar cu 2 zile înainte de tragedie.

RomaniaTV.net
25 iul. 2012, 09:31
Actriţa Violeta Andrei a murit în spital, în urma accidentului de acum 10 zile

Tânăra era actriţă într-un serial difuzat de postul Prima TV intitulat „Nimeni nu-i perfect”, informează România TV. Femeia era în maşină cu un prieten. Martorii spun că din cauza vitezei excesive, automobilul în care se aflau cei doi a lovit două maşini şi s-a răsturnat de mai multe ori. „Am văzut o maşină rostogolindu-se peste mine. Avea viteză” a spus un şofer implicat în accident.

A intrat în mine, din mine a intrat în altă maşină şi s-a rasturnat” a spus un alt şofer implicat în evenimentul rutier.

Atât şoferul cât şi tânăra actriţă au fost aruncaţi prin parbriz din cauza impactului puternic. Actriţa şi prietenul ei au fost transportaţi la spital în stare gravă.

Un conducator auto de 20 de ani a ignorat bunul simţ al celorlalţi şoferi, a intrat când pe banda întâi, când pe banda 2, când pe banda 3. Efectiv i-a ignorat pe ceilalţi conducatori auto” a spus un poliţist prezent la faţa accidentului.