ACTUL SECRET pe care l-au semnat toate soţiile lui Cristi Borcea. Pentru asta au primit în schimb BANI şi AFACERI

Cristi Borcea a fost însurat de trei ori şi le-a pus pe toate femeile care au făcut parte din viaţa lui să semneze un document secret.

06 feb. 2020, 17:32
ACTUL SECRET pe care l-au semnat toate soţiile lui Cristi Borcea. Pentru asta au primit în schimb BANI şi AFACERI

Cristi Borcea şi-a găsit fericirea în braţele frumoasei Valentina Pelinel, femeia cu care are trei copii, un băiat şi pe gemenele Indira şi Rania, după ce a mai fpost căsătorit cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican.

Alina Vidican, transformare radicală după mai multe operaţii estetice. Nici măcar Cristi Borcea nu o mai recunoaşte dacă o vede! FOTO

Acum nouă ani, fostul acţionar al echipei Dinamo a divorţat de Mihaela Borcea, din cauza unei noi apariţii în viaţa lui, şi anume, Alina Vidican. Nici relaţia cu aceasta nu a avut prea mult succes, iar la nici cinci ani de iubire, presa scria despre despărţirea dintre cei doi. A urmat Valentina Pelinel, dar nu înainte ca pe toată perioada divorţurilor şi despărţilor, numele lui Cristi Borcea să fie implicat în mai multe scandaluri, femeile din viaţa lui luând posturile de televiziune la rând.

Mihaela Borcea, diagnostic crunt din partea medicilor. Cum se simte ACUM

Pentru a opri întreaga situaţia care îi oferea mai multe dezavantaje, mai ales din punct de vedere profesional, fostul acţionar a decis să le pună pe femeile din viaţa lui să semneze un act de confidenţialitate. În paginile documentului există o clauză, precum căreia, niciuna dintre fostele soţii, iubite, relaţii nu ar voie să adreseze cuvinte urâte despre celelalte foste ale sale sau să apară în diferite emisiuni în care să dezvăluie detalii intime din timpul relaţiei. În schimbul semnării acestui document, femeile din viaţa lui Cristi Borcea au primit compensaţii băneşti, dar şi afaceri.