Acum arată ca un TOP MODEL, însă a plătit un preţ prea mare pentru asta. Vezi despre ce VEDETĂ este vorba

În 2011 a fost surprinsă de paparazzi la plajă, cu un look deloc flantant. Între timp a făcut tot posibilul să slăbească şi acum, în sfârşit, are o siluetă de invidiat. Totul cu un cost enorm, însă.

05 ian. 2014, 20:28

Este vorba despre cântăreaţa americană Kesha, în vârstă de 26 de ani, a cărei slăbire se pare că nu a fost deloc una sănătoasă, scrie perfecte.ro.

Kesha a slăbit aproape peste noapte, însă nu a vrut să dezvăluiască nimănui secretul slăbirii ei. Site-ul TMZ.com a dezvăluit că vedeta tocmai s-a internat într-o clinică pentru tulburări alimentare, semn că celebra blondă a căzut pradă bulimiei sau anorexiei.

Citeşte şi Kesha pozează goală după ce a SLĂBIT şi şi-a tranformat corpul FOTO

Cei de la TMZ.com au scris că Kesha ar fi internată la clinica Timberline Knolls de lângă Chicago, unde a fost internată în trecutul nu foarte îndepărtat şi Demi Lovato pentru aceeaşi problemă.

„Sunt o susţinătoare a ideii de a fi tu însuţi şi de a te iubi aşa cum eşti, dar mi-e greu să pun lucrul asta în practică. În următoarele 30 de zile nu o să fiu disponibilă, deoarece încerc să-mi tratez tulburarea alimentară…să mă iubesc din nou, exact aşa cum sunt”, a declarat cântăreaţa pentru site-ul american.

Citeşte şi Retrospectiva 2013: Vedete care au slăbit spectaculos. Ce regimuri au ţinut