Acum poţi să te îmbraci ca Zelenski. Cum s-au viralizat hainele purtate de preşedintele ucrainean şi cât costă

Volodimir Zelenski a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi oameni ai planetei odată cu invazia Rusiei din Ucraina, iar fotografiile cu el în teatrele de operaţiuni au făcut înconjurul lumii.

11 apr. 2022, 15:40
Acum poţi să te îmbraci ca Zelenski. Cum s-au viralizat hainele purtate de preşedintele ucrainean şi cât costă

Foarte mulţi oameni îl admiră acum pe Zelenski pentru felul în care Ucraina a răspuns agresiunii ruse, iar unii vor inclusiv să-i copieze stilul vestimentar, astfel că magazinele online au început să vândă haine similare cu cele purtate de preşedintele ucrainean.

Un jurnalist a postat pe Twitter mesajul „copiază-i stilul” şi a furnizat şi linkul unui site de e-commerce de unde pot fi achiziţionate piesele vestimentare, acesta devenind în scurt timp viral.

Felul în care s-au viralizat hainele purtate de Zelenski este diametral opus de cazul lui Vladimir Putin, care a purtat o geacă de 13.000 de euro, iar firma producătoare s-a delimitat rapid de preşedintele rus.

Citeşte şi: The Times: Finlanda şi Suedia ar urma să adere la NATO în această vară

Vladimir Putin a purtat o geacă de aproape 13.000 de euro. Decizia lui Vladimir Putin a fost condamnată cu vehemenţă de cei mai mari lideri mondiali, dar şi de cetăţeni de rând din Rusia, care şi-au învins fricile şi au început să protesteze împotriva preşedintelui lor şi al războiului în oraşele-cheie ale Rusiei. Totuşi, în plin război, mii de persoane care au rămas alături de Vladimir Putin au sărbătorit pe 18 martie, la Moscova, pe stadionul Lujniki, anexarea Crimeei de către Rusia, scrie Financial Times (FT).

Imaginea lui Vladimir Putin care a vorbit în faţa naţiunii, de pe scena de la stadionul Lujniki din Moscova, îmbrăcat cu o geacă marca Loro Piana, companie piemonteză lider în producţia de produse din caşmir, „este o chestiune care provoacă o situaţie neplăcută din punct de vedere uman”, a comentat, întrebat de La Reppublica, antreprenorul Pier Luigi Loro Piana. Acesta conduce firma familiei înfiinţată în Valsesia, cu sediul principal la Quarona, şi care a fost achiziţionată în 2013 de gigantul francez de lux LVMH.

Citeşte şi: Scandal de proporţii în Biserica Ortodoxă. Se cere judecarea Patriarhului Kiril