Acuzat că bătea bătrânii, sancţionat pentru nereguli în contabilitate VIDEO

Directorul de la Căminul de Bătrâni din Bălceşti, judeţul Vâlcea, acuzat în luna noiembrie că îi lovea pe pacienţi a scăpat doar cu un simplu avertisment. Corpul de Control al Prefecturii merge, vineri, la Bălceşti pentru a ancheta acest caz.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 10:29

Directorul, de la Căminul de Bătrâni din Bălceşti, acuzat că îi lovea pe pacienţi a scăpat doar cu un simplu avertisment. Reprezentanţii comisiei de anchetă din cadrul primăriei nu s-au obosit să întrebe angajaţii căminului dacă acuzaţiile venite din partea bătrânilor sunt adevărate sau nu. Mai mult decât atât, reprezentanţii acelei comisii au mers în centrul respectiv şi au verificat doar contabilitatea. Astfel, directorului de la Căminul de Bătrâni a primit doar avertisment pentru neregulile găsite în contabilitate şi nu pentru acuzaţiile aduse, de agresiune fizică şi verbală.

Tocmai de aceea, Corpul de Control al Prefecturii urmează să verifice, vineri, dacă directorul acelui cămin dar şi personalul angajat au un comportament civilizat faţă de bătrânii internaţi în centru. Directorul Gabriel Popescu are frecvente ieşiri nervoase şi nu se sfieşte să-i lovească pe bătrânii care nu respectă regulamentul de ordine internă.

El este acuzat că la mijlocul lunii noiembrie a bătut doi bătrâni pe care ulterior i-a dat afară. Mai mult, Popescu i-a trimis către un alt azil cu autobuzul.

 


loading...