Acuzaţii bombă pentru Vasile Blaga. Cu ce bani aduce militanţii la proteste în Bucureşti VIDEO

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează o ipoteză-şoc pentru liderul PNL Vasile Blaga. Analistul politic spune că protestele anunţate de liberali sunt finanţate cu bani negri obţinuţi de fostul ministru de Interne.

09 iun. 2015, 08:02
Acuzaţii bombă pentru Vasile Blaga. Cu ce bani aduce militanţii la proteste în Bucureşti VIDEO

Ion Cristoiu susține pe blog că Vasile Blaga nu are nicio legitimitate atunci când cere demisia lui Victor Ponta şi aminteşte că ginerele lui este după gratii, iar împotriva sa sunt strînse la DNA „o camionetă de denunțuri”.

Cristoiu scrie pe blog că „Spre stupoarea oamenilor cinstiți, Claudiu Florică, Dinu Pescariu și Dragoș Stan, moriștile care au primit banii din Microsoft, ca și Stelian Gheorghe, morișca din Afacerea ANRP au fost lăsați în libertate. De Binomul SRI-DNA. Cu bani cu tot. De ce? Pentru ca Vasile Blaga să aibă acum bani pentru a aduce din țară mii de oameni cu autocarele”.

Analistul politic mai opinează că faptul că Vasile Blaga cere demisia lui Victor Ponta pentru că DNA a început urmărirea penală este „cea mai mare mizerie a Regimului Klaus Iohannis venit la putere cu angajamentul unui altfel de a face politică”.